دنبال نیروی متخصص برای استخدام یا انجام پروژه‌هات هستی؟

رایگان آگهی ثبت کن!
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگ

چگونه به یک فریلنسر موفق تبدیل بشویم + 7 نکته برای دست کشیدن از شغل روزانه

پس می خواهید که یک فریلنسر تمام وقت شوید ؟ اگر فکر می کنید که به کار انداختن دستگاه قهوه سازتان ، پوشیدن یک لباس یکسره (oneness) و تنظیم زنگ ساعت برای ظهر، شما را برای آزادکاری ( فریلنسینگ ) آماده می کند ، بهتر است یک بار دیگر فکر کنید .

ممکن است این موضوع شوکه کننده باشد ، اما آزاد کاری هنوز هم عملی است . این شغل تنها یک شغل راحت طلبانه و با امکان کار کردن از دور نیست ( هرچند این موارد جزو مزایای این شغل است ! ) بلکه به شکلی غیر قابل انکاری ، با فشارهای مالی ، تنهایی و ترس های همیشگی پیوند خورده است .

بدل شدن به یک فریلنسر تمام وقت از مواردی نظیر تیم مالی تمام وقت ، مدیر مالی ، مدیر تجاری ، حساب های کاربری فوق العاده ، رزوشن و دستیار مدیر همراه است  ؛ گذشته از این ها چه کسی می خواهد جواب تمامی ایمیل های موجود در صندوق دریافتی را بدهد ؟

خبر خوش این است که شما در زمان مناسبی وارد این شغل شده اید . با افزایش اقتصاد گیگ ( اقتصادی که در آن ، افراد به جای کارکردن برای کارفرما ، به صورت پاره وقت و با حقوق های مجزا کار می کنند ) ، کمپانی های آینده نگر به دنبال افرادی هستند که به سرعت وارد فضای کاری می شوند ، مساله ی خاصی را حل می کنند و پس از انجام کار دیگر اثری از آنها وجود ندارد .

با توجه به افزایش رایانش ابری و به طور مضحکانه ای اینترنت پرسرعت  و ابزار های چت کردن همانند Slackو skypeکه امکان انجام کسب وکار را حتی در شرایطی که اعضای یک تیم در سر تا سر جهان پخش هستند ، به وجود می آورد ، ارتباطات در حال نابود شدن هستند .

با این وجود آیا آماده هستید که برای خودتان کار کنید ، به وسیله ی خودت و همراه با خودت، تمام اوقات ، هر روز ؟ نحوه ی ترک اتاق کارتان ، رها کردن شغل تان و تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق در این جا آمده است

1) سرمایه ای برای مواقع ضروری داشته باشید ( پولی را برای روز مبادا کنار بگذارید )

ابتدا با مسائل مالی نه چندان خوشایند شروع خواهیم کرد . پیش از آنکه تصمیم به انجام کاری را بگیرید ، حقوق شش ماه تان را جدای از پس انداز های معمول ، در حساب بانکی تان قرار دهید . این مبلغ به عنوان یک پشتوانه ی مالی برای شماست ، زمانی که به دنبال مشتری می گردید ، ایجاد روابط می کنید ، آینده نگری هایتان را برآورده می سازید  و هرچیز دیگری که ممکن است در اینجا ذکر نشده باشد.

انتظار کشیدن صورت حساب نهایی ، گذشت روزها و ناپدید شدن کامل مشتری ، جزو لذت های این شغل است . آمادگی در برابر بدترین قسمت از کار به این معناست که شما نباید در رابطه با پرداخت مالی بعدی استرس داشته باشید و می توانید آسوده خاطر باشید.

اگر هم منبع درآمدی که کمک خرج تان باشد نداشته باشید ، احتمالا دو کار را انجام  می دهید ، با مشتریانی که نمی خواهید با آنها قرار داد ببندید ، قرار داد می بندید و مبلغ مربوط به ضمانت تخصص ( پولی که بابت تضمین تخصصتان ، به سایت فریلنسرینگ می دهید ) را نمی پردازید و این ترس شما از پرداخت این مبلغ ، باعث دور شدن مشتریان از شما می شود . بنابراین با خودتان رو راست باشید ( گذشته از اینها شما مدیر منابع انسانی هستید ) و به خودتان اطمینان دهید .

2) خودتان را معرفی کنید

با هر کسی که ملاقات می کنید بگویید که یک فریلنسر شده اید . دقیقا با هرکس .

به محض این که متعهد شدید که یک فریلنسر تمام وقت و مستقل شوید ، شروع به گرفتن پروژه کنید تا نمونه کارهای خودتان را به سرعت بسازید . در حالی که فشار زیادی بر زمان روزانه تان وجود دارد ، شروع به لیست کردن پروژه های بلقوه کنید و در PM یک پایگاه مشتری ایجاد کنید .

هرچقدر که دفترچه ی مربوط به مشتریان شما بزرگتر باشد آسان تر می توانید از شر کار یکنواخت روزانه تان خلاص شوید . گذشته از اینها ، اگر بتوانید تجارب خود را ثابت کنید ، کار های گذشته تان را نشان دهید و سوابق درخشان تان را آماده کنید ، غریبه هایی که به خدمات شما نیازمندند حاضرند که پول بیشتری بپردازند .

هنگامی که یک شبکه ی اینترنتی به راه بی اندازید ، پیدا کردن کار راحت تر می شود ؛ اینجاست که از افرادی که به خدمات افراد دیگر نیازمندند آگاهی پیدا می کنید . سعی کنید که هر سال به مخاطبانتان ایمیلی ارسال کنید تا به آنها یادآوری کنید که شما هم هستید ؛ بنابراین وقتی که آنها به یک فرد حرفه ای نیازمند هستند ، شما اولویت ذهنی آنها خواهید بود .

3) یک برند دست و پا کنید ( آنطور که به نظر می رسد پر زحمت نیست )

خودتان را یک فرد تصور نکنید بلکه خودتان را یک برند تصور کنید . شما تنها خدمات تان را نمی فروشید بلکه شما خودتان را می فروشید پس نحوه ی برخورد آنلاین شما با مشتری ، تاثیر مستقیمی در موفقیت شما دارد .

از سخت ترین بخش های تبدیل شدن به یک فریلنسر این است که به جای اینکه با یک کمپانی با تجربه تر قرار داد ببندید ، شرکت ها را متقاعد کنید که با شما کار کنند . این کار بسیار ساده است ، اگر آنها از شما راضی نباشند ، خدماتی را که شما می فروشید از شما خریداری نمی کنند .

اما چگونه برند خود تان را ایجاد کنید ؟ ساده است ! یک پلتفرم آنلاین انتخاب کنید و یک پروفایل بسازید . این پروفایل را با جزئی ترین اطلاعاتی که می توانید تکمیل کنید ، هر گونه اطلاعاتی از تجارب تان و هر بخش از زندگی تان که می تواند مرتبط باشد . پلتفرم دیگری انتخاب کنید و آن را نیز تکمیل کنید ……

حال پلتفرم دیگر و پس از آن دیگری . به این انتخاب کردن ادامه دهید تا گروهی از پروفایل های پارس فریلنسر ، لینکدین ، فیسبوک ، توییتر ، اینستاگرام و گوگل پلاس را در اختیار داشته باشید که تسلط شما را به مشتریان بعدی تان نشان دهد .

اکنون پروفایل هایی را که ایجاد کرده اید به دقت بررسی کنید و مشغول به فعالیت در آنها شوید . کار هایی همانند گذاشتن کامنت و ایجاد پرسش و پاسخ در این پلتفرم ها انجام دهید و شروع به ساخت یک انجمن کنید .

آن روز ها گذشت که شما به فعالیت های رو در رو در اینترنت می پرداختید ، با سرعت نور فعالیت های اجتماعی را به اشتراک می گذاشتید و به شما اجازه می داد که با دقت رنگ چشم مخاطبان تان را تشخیص دهید که منجر به افزایش زمان اتصال شما می شد و برند آنلاین شما را ایجاد می کرد .

شما این شانس را نخواهید داشت که با هرکس که از صفحه ی شخصی شما دیدن می کند دست بدهید و به عبارتی خودتان را معرفی کنید بنابراین ضروری است که پروفایل های آنلاین تان شما را به عنوان یک فرد ماهر و پر نفوذ معرفی کند.

4) یک برنامه بسازید

هرگز اهمیت داشتن یک برنامه را ، دست کم نگیرید .

هر روز در ابتدای روز کاری تان ، یک هدف برای خودتان تعیین کنید . چه این هدف ، بزرگ کردن ارتباطات اینترنتی شما از طریق سه دوست جدید باشد ، چه پیوستن به چهار گروه لینکدین باشد ، یا برگزاری یک گردهمایی خلاقانه باشد و یا ارتباط با یک فرد ماهر باشد تا از مشورت های او استفاده کنید ، مهم این است که یک برنامه برای پیشرفت داشته باشید .

سپس یک برنامه ی کسب و کار تدارک ببینید .

حداقل نقدینگی مورد نیاز تان برای هر ماه و اهداف شخصی تان را مشخص کنید . به این معنا که شما نیاز دارید تا هر ماه ، حداقل سه پروژه ی کوچک دریافت کنید که این امر استرس تان را بر طرف خواهد کرد ، عدم اطمینان شما را رفع خواهد کرد و هدفی را برای کار کردن به شما می دهد .

مطمئن نیستید که از کجا شروع کنید ؟ به اینترنت و شبکه ی ارتباطی خودتان متصل شوید و سوال های ساده ای بپرسید ؛ نظیر : چه قدر باید حسابتان را شارژ کنید ، کجا می توانید مشتری های خوب پیدا کنید ، چگونه قراردادی را می بندید و آیا درست است که الگو هایتان را بسازید .

موفقیت در این است که آن چیزی را که لازم دارید انجام دهید حتی زمانی که احساس دوشت داشتن نسبت به آن کار نمی کنید . راحت تر آن است که ، برای انجام کارهایتان انگیزه پیدا کنید درست زمانی که لیستی از هدف هایتان به همراه فعالیت هایی که در آن باید تایید شوند در جلوی شما قرار دارد .

5) درباره این که چگونه می خواهید پیشرفت کنید تامل کنید

هنگامی که در محیط کاری توسط همکارانتان احاطه شده اید ، ساده است که مهارت های خودتان را بیازمایید و و از افراد با تجربه بیاموزید . امکان این که به عنوان یک فریلنسر بیاموزید و رشد کنید وجود دارد فقط این کار کمی سخت تر است .

زمانی را در تقویم خودتان برای تحقیق در رابطه با گرایش موجود در صنعت ، خواندن پست های موجود در وبلاگ ها ، پیدا کردن نقص های موجود در مهارت هایتان و تمرین کردن ( بر مهارت هایتان ) اختصاص دهید .

خودآگاه و بسیار منصف باشید ، هیچ کس در همه ی زمینه ها خوب نیست ، بنابراین بیاموزید که نقاط ضعف تان را بشناسید . خودتان را بشناسید ، بدانید چه جایگاهی در حرفه تان دارید و مرتبا برای تحصیلات ، سرمایه گذاری کنید .

6) دوستان تان را نزدیک و رقابت تان را نزدیک تر نگه دارید

ساده ترین راه برای موفقیت به عنوان یک فریلنسر این است که پروژه هایی دریافت کنید که در برابر هرآنچه که رقیبان تان ارائه می دهند بهتر باشد ، هم در کاری که انجام می دهید و هم در شیوه ای که استفاده می کنید .

به رقیبان تان توجه ویژه ای داشته باشید بنابراین هرآنچه که آنها انجام می دهند را شما می توانید ده مرتبه بهتر انجام دهید . آسان است که به تحقیقات نامرتبط بپردازید اما تلاش کنید که همچنان خودتان را سرپا نگه دارید و با شناخت نقاط ضعف رقیبان تان ، آن ها را تبدیل به نقاط قوت خودتان کنید .

چگونه دشمنان تان را تبدیل به دوست می کنید ؟ مشاجره نکنید ! دست از از این کار بردارید و دانش خودتان را با جمعی از فریلنسرهایی که همکار خودتان هستند به  اشتراک بگذارید ، مبادله کنید و معاوضه کنید . این کار نه تنها روز به روز شما را بهتر می کند و مجموعه ای از تجارب ارزشمند را در اختیار شما قرار می دهد بلکه احساس تنهایی را در شما از بین می برد که منجر به کار کردن برای خودتان می شود . حتی ممکن است که خودتان را یک مربی تصور کنید.

7) پشت کار داشته باشید

فریلنسینگ کار آسانی نیست ، بلکه رفته رفته سختتر خواهد شد . شما از خودتان خواهید پرسید که چه مشکلی داشتم که فکر رها کردن آن شغل آسان روزانه به سرم زد . دقت کنید که حرف ما بد تعبیر نشود ، تازه و متفاوت شدن می تواند آزادی بخش باشد اما در عین حال نیز می تواند هراس انگیز باشد . شما باید بیاموزید به دل خطرات بروید و آن را به علاقه و اشتیاق تبدیل کنید .

پیش از آنکه در ناشناخته ها غوطه ور شوید به چرایی آنها پی ببرید . به دقت جست و جو کنید و بیابید که چه چیزی باعث کار کردن خودتان برای خودتان می شود . این که مدیر خودتان باشید ؟ قوانین خودتان را وضع کنید ؟ انعطاف پذیری یا چالش (در کار ) وجود داشته باشد ؟

تمام این موارد را در برگه ای از کاغذ یاداشت کنید و به میز تان بچسبانید . سرانجام موفقیت شما توسط توانایی شما در نگاه به کل مجموعه به دست می آید ، حتی اگر موانعی در سر راحتان وجود داشته باشد .

و الان بستگی به شما دارد ! هر آن چه که برای انجام دادن گفته شد باید شروع شود . به خاطر داشته باشید که هر کسی برای فریلنسرینگ مناسب نیست ؛ تکه های پازل را در کنار هم قرار دهید هرچند که با چشم خود ببینید که در کنار هم قرار دارند و با این کار خودتان را برای موفقیت در فریلنسرینگ آماده می کنید .

فریلنسر شوید و از مهارتهای خود درآمد کسب کنید , پارس فریلنسر در این راستا از شما حمایت می کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا