دنبال نیروی متخصص برای استخدام یا انجام پروژه‌هات هستی؟

رایگان آگهی ثبت کن!
Ad استخدام فریلنسر
برنامه نویسیتوسعه اپلیکیشن موبایلتوسعه و فناوری اطلاعات

هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل چقدر است؟/ قسمت اول

اپلیکیشن‌های موبایل به کسب و کارها کمک می‌کنند تا به کمک تجربیات شخصی سازی شدۀ کاربران و تحلیل حلقه‌های بازخورد آنها، روابط بهتر و قوی‌تری با مشتریانشان ایجاد کنند. مزایای داشتن اپلیکیشن برای کسب و کارها بسیار زیاد است. بنابراین اصلاً جای تعجب نیست که چرا اغلب کسب و کارها تمایل دارند بخش بزرگی از کسب و کارشان را به داخل دستگاه‌هایی منتقل کنند که مشتریانشان بیشتر وقت خود را در آن می‌گذرانند. حال این سؤال پیش می‌آید که هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل چقدر است؟

براساس نتایج نظرسنجی Clutch میانگین هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل و توسعه آن بین 200 تا 1500 دلار است. اما این درواقع فقط مراحل آغازین پروژه را پوشش می‌دهد. هزینه‌های واقعی توسعۀ اپلیکیشن‌ها می‌تواند به بالاتر از 3 هزار دلار نیز برسد. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که هزینه‌ها ثابت نیستند و رقم نهایی به عوامل متعددی بستگی دارد.

ما در این مقاله قصد داریم به بررسی عوامل مختلفی که روی هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل تأثیر می‌گذارند بپردازیم.

نحوۀ محاسبۀ هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل چگونه است؟

به طور کلی میانگین هزینه‌های ساخت اپلیکیشن‌ها را می‌توان از روی نرخ‌هایی که توسعه‌دهندگان برنامه‌ها به شما می‌گویند محاسبه کرد. فرض کنید پروژه‌ای دارید که توسعۀ آن 500 ساعت زمان از قرار ساعتی 2 دلار نیاز دارد. در این صورت شما برای توسعۀ اپلیکیشن خود باید 1000  دلار بپردازید.

ساخت اپلیکیشن موبایل

پیش‌بینی اینکه چقدر طول می‌کشد تا یک کسب‌وکار بتواند یک اپلیکیشن را توسعه دهد ساده‌تر از انجام کار است. زمان مورد نیاز برای توسعۀ اپ‌ها ثابت نیست و به پیچیدگی برنامه و ویژگی‌هایی که قرار است داشته باشد بستگی دارد. به طور کلی در محاسبۀ هزینه ساخت اپلیکیشن و توسعۀ آن، این عوامل را باید در نظر داشت:

  • نرخ توسعه‌ دهنده برنامه، تجربه و تخصص
  • iOS یا اندرویدی بودن اپ
  • فناوری‌های توسعۀ اپلیکیشن موبایل
  • ویژگی‌های اپلیکیشن
  • نیازها و ویژگی‌های بیشتر

در ادامه به بررسی بیشتر و دقیق‌تر هر کدام از این عوامل خواهیم پرداخت.

 

بیشتر بخوانید: 5 مرحله برای ساخت اپلیکیشن‌های موبایل/ قسمت اول

 

1. نرخ توسعه دهنده برنامه، تجربه و تخصص

در هنگام استخدام توسعه دهندگان اپلیکیشن‌ها معمولاً باید به دو عامل قیمت پیشنهادی و تجربۀ کاری توجه کرد. توسعه دهندگان معمولاً به سه دستۀ مبتدی، متوسط و ارشد تقسیم می‌شوند.

توسعه دهندگان مبتدی

دستمزد این افراد معمولاً 5 دلار در ساعت است. مبتدی‌ها کارهایی مثل اشکال زدایی، تعمیر و نگهداری از برنامه و درخواست‌های سادۀ دیگر را انجام می‌دهند.

توسعه دهندگان متوسط

دستمزد این افراد معمولاً 10 دلار در ساعت است. این افراد دارای تخصص‌های کلی برای تکمیل کردن اغلب پروژه‌های طراحی اپلیکیشن را دارند. همچنین می‌توانند ویژگی‌ها و امکانات جدیدی را نیز به اپ‌ها اضافه کنند.

توسعه دهندگان ارشد

دستمزد این افراد به صورت میانگین 20 دلار در ساعت است. این افراد پروژۀ توسعۀاپلیکیشن شما را رهبری و مدیریت می‌کنند. همچنین می‌توانند ویژگی‌ها و امکانات پیشرفته را نیز به اپلیکیشن شما اضافه کنند.

طراحی اپلیکیشن

توجه داشته باشید که میزان نرخ پیشنهادی توسعه دهندگان، علاوه بر تجارب آنها، به میزان تخصصشان نیز بستگی دارد.

2. اندرویدی یا iOS بودن اپ

نرخ دریافتی توسعه دهندگان iOS: ساعتی 5 – 30 دلار

این افراد علاوه بر مهارت‌های کلی برنامه نویسی، در حوزه‌هایی مثل Foundation، UIKit و Cocoa نیز مهارت دارند.

نرخ دریافتی توسعه دهندگان اندروید: ساعتی 3-30 دلار

این افراد مهارت‌های عمومی مثل جاوا، Android SDK و Android Studio IDE را دارند. علاوه بر این نیز ممکن است در یک یا چند فریمورک مثل Ionic، Corona و Material Foundation نیز ماهر باشند.

 

بیشتر بخوانید: 5 مرحله برای ساخت اپلیکیشن‌های موبایل/ قسمت دوم

 

بررسی مزایا و معایب سیستم عامل‌های اندروید و iOS و هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل در این سیستم‌ عامل‌ها

اگر شما هم قصد طراحی و ساخت اپلیکیشن را دارید، بدون شک از هر دو بازار اندروید و iOS استفاده خواهید کرد. اما بهتر است در ابتدا کارتان را با پلتفرمی شروع کتید که با نیازهای شما بیشترین مطابقت را دارد. در این صورت بعد از بازگشت سرمایه، می‌توانید پایگاه‌های مشتریانتان را نیز افزایش دهید. برای اینکه بتوانید بین این دو سیستم عامل یکی را انتخاب کنید، در ادامه به بررسی مزایا و معایب هر پلتفرم خواهیم پرداخت.

سیستم عامل اندروید

اندروید سیستم عاملی منبع باز و مبتنی بر لینوکس است. این پلتفرم از سوی کمپانی گوگل و برای گوشی‌های موبایل توسعه یافته است.

ویژگی‌های مثبت سیستم عامل اندروید

  • نفوذ و دسترسی گسترده‌تر به بازار
  • داشتن تعداد بیشتر کاربر، به خصوص در بازارهای نوظهور و در مناطق در حال توسعه
  • آزادی عمل بیشتر در نوآوری و خلاقیت

اپلیکیشن‌های اندرویدی

معایب سیستم عامل اندروید

  • کاربران اندروید معمولاً هزینه‌های کمتری برای تلفن‌های همراهشان پرداخته‌اند. به همین جهت هم تعامل‌های رسانه‌ای خیلی متعددی ندارند.
  • توسعه دهندگان اندروید با مشکلات زیادی مواجه هستند. از جملۀ آنها می‌توان به عدم سازگاری با نسخه‌های مختلف، تنوع ساختاری و اندازه‌های مختلف صفحات نمایش و… . این مشکلات می‌توانند هزینۀ توسعۀ اپلیکیشن‌های اندرویدی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

سیستم عامل iOS

iOS سیستم عاملی است که کمپانی اپل آن را به‌صورت انحصاری برای تلفن‌های همراه خود ازجمله iPhone، iPad و Apple Watch توسعه داده است.

ویژگی‌های مثبت سیستم عامل iOS

  • کاربران iOSهزینه‌های بیشتری می‌پردازند و تعامل بیشتری نیز با رسانه‌های مختلف دارند. آنها همچنین در خرید تلفن‌های همراه مختلف، مشارکت بیشتری می‌کنند.
  • در iOS دستورالعمل‌های سختگیرانه‌تر و فرایند کنترل کیفیت پیچیده‌تری وجود دارد. به همین دلیل هم امنیت آنها بسیار بیشتر است.

معایب سیستم عامل iOS

  • iOS سیستم عاملی با محیط توسعۀ بسته است. به همین دلیل آزادی عمل کمتری برای نوآوری، دسترسی به سیستم عامل و… در آن وجود دارد.
  • به روزرسانی‌های متعدد اپل می‌تواند هزینه‌های نگهداری مداوم از آن را افزایش دهد.

ساخت اپلیکیشن

نکتۀ مهم در طراحی، ساخت و برآورد هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل

اگر شما یک تیم توسعه دهدۀ حرفه‌ای داشته باشید، می‌توانند بر اغلب معایب انتخاب یک سیستم عامل و ترجیح آن بر دیگری، غلبه کنند. شما با انجام تحقیقات بازار باید بفهمید که مشتریان شما استفاده از کدام سیستم عامل را ترجیح می‌دهند. بعد از این کار می‌توانید هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل در سیستم عامل مربوطه را نیز برآورد کنید. استفاده از سیستم عامل‌های مختلف، به نوعی یک مسئۀ فرهنگی نیز هست. به عنوان مثال مردم ایالات متحده اغلب استفاده از سیستم عامل iOS را ترجیح می‌دهند. بنابراین پیش از انتخاب پلتفرم برای ساخت اپلیکیشن، به مسائل فرهنگی منطقۀ خود نیز توجه داشته باشید.

ادامه دارد ….

 

جهت سفارش اپلیکیشن موبایل کلیک کنید

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا