دنبال نیروی متخصص برای استخدام یا انجام پروژه‌هات هستی؟

رایگان آگهی ثبت کن!
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگانجمن

6 عادت بد فریلنسرها که باید از انجام آن دوری کنید

در این مقاله به 6 عادت بد فریلنسرها که باید از انجام آن دوری کنید اشاره می‌کنیم.

آیا غلیرغم کار کردن زیاد و خستگی ناپذیر بودن تحمل پروژه‌های تکراری و اصلاح آنها برایتان سخت شده؟ آیا با اینکه فکر می‌کنید کار را خیلی عالی انجام داده‌اید باز هم امتیاز متوسط یا کم توسط کارفرما برایتان ثبت می‌شود؟ اگر در هر دو مورد پاسختان مثبت است، احتمال این می‌رود که نکته‌ای را در کارتان جا انداخته‌اید و وقت آن رسیده که آن را پیدا کنید.

شاید در این قضیه تنها نباشید و فریلنسرهای زیادی مانند شما گرفتار این مسئله باشند. منظور ما همان عادت‌های بد است. در این مقاله به 6 عادت بد فریلنسرها که باید از انجام آن دوری کنید اشاره می‌کنیم. بدون شک با مطالعه آن بسیاری از مشکلاتتان مرتفع خواهد شد.

1- پذیرفتن پروژه های متعدد و بیش از حد توان

این مسأله یکی از اشتباهات رایج بسیاری از فریلنسرهاست. هرگز زیر بار مسئولیت پروژه ای نروید که هنوز زمان کافی برای انجامش ندارید. و نتوانید آن را با کیفیت مطلوبی که کارفرمایتان از شما انتظار دارد تمام کنید. قبل از اینکه روی پروژه جدید پیشنهادی را ارسال کنید، بهتر است ابتدا زمان را بسنجید و ببینید با پذیرفتن این پروژه جدید، چه انعکاسی روی پروژه های فعلی که روی آنها کار میکنید خواهد داشت. بنابراین اگر کیفیت نهایی کار برای شما مهم است بهتر است این عادت از 6 عادت بد فریلنسرها را کنار بگذارید.

2- عدم ارسال بروزرسانی های منظم

یک عادت بد فریلنسرها عدم ارتباط صحیح با کارفرماست. حفظ راه‌های ارتباطی در هر ارتباط شخصی یا حرفه‌ای مهمترین چیز است. برای اینکه به مشکلی با کارفرمایتان بر نخورید موظفید یک راه ارتباطی همیشگی با آن ها داشته باشید. ارسال گزارشات منظم پروژه‌ها میتواند مناسب باشد. شاید آنها نیازی به دریافت گزارش مکرر نداشته باشند ولی شما حرفه‌ای بودنتان را به آن ها نشان میدهید.

3- استفاده از ادبیات غلط

حتی اگر در حین کار کردن با کارفرمایتان با وی احساس راحتی میکنید، باید همیشه ادب و احترام بین شما برقرار باشد. استفاده از ادبیات کوچه بازاری را کنار بگذارید و در کارتان محافظه کار و حرفه‌ای رفتار کنید.

4- ارسال پروپوزال و مقالات کپی شده

کارفرماها اصلا دوست ندارند مقالات کپی شده دریافت کنند. اما متأسفانه یک عادت بد فریلنسرها پس از مدتی کار کردن و تولید محتوا و مقاله این است که از مقالات قبلی خود یا دیگران نسخه کپی شده تحویل کارفرما می‌دهند. این کار اصلا صحیح نیست و دیر یا زود مسأله روشن میشود. اگر نمی‌خواهید کارفرمایتان ناراحت شود و او را از دست ندهید، یک مقاله حرفه‌ای و اختصاصی بنویسید. ارسال مقالات کپی کاملا مشخص می‌کند که شما علاقه‌ای به انجام این کار ندارید. پس بهتر است هنرتان را رو کنید تا برنده شوید.

5- درخواست مهلت بیشتر برای انجام پروژه

باز هم جمله قبلی را تکرار میکنم. قبل از اینکه روی پروژه‌ای پیشنهادی مطرح کنید، ابتدا زمان و امکانات خود را برای انجام آن بسنجید. اگر نتوانید در زمان تعیین شده پروژه‌تان را تحویل دهید و مدام از کارفرما طلب فرصت بیشتر کنید، در انتها احتمال دریافت فیدبک منفی از وی خواهید گرفت. و این اصلا خوب نیست.

6- عدم شناخت کافی از کارفرما

آیا پروژه‌های قبلی‌تان را دنبال می‌کنید و سراغی از کارفرماهای قبلی میگیرید؟ اگر اینطور نیست، حتما این کار را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. سعی کنید پیگیر آنها و پروژه‌ها باشید تا فرصت‌های بیشتری نصیبتان شود. وقتی که کسب و کار فریلنسری شما رشد پیدا کرد و بزرگ شد، میتوانید روی آنها بعنوان یک منبع، حساب باز کنید و حتی درخواست همکاری یا سرمایه‌گذاری کنید.

امتیاز کاربر: 4.85 ( 2 نتایج)
نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. ممنون از سایت خوبتون. من هم
    توی سایتمون آموزش های زیادی
    گداشتم به سایت من هم سر بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا