نماد سایت مجله آموزشی پارس فریلنسر

سؤالات مهم در جلسه مصاحبه با فریلنسر

سؤالات مهم در جلسه مصاحبه با فریلنسر

سؤالات مهم در جلسه مصاحبه با فریلنسر را می دانید؟ اگر کارفرما هستید باید بدانید معمولاً پیدا کردن کارمند نامناسب برای شرکت یا فریلنسر نابلد برای برون‌سپاری پروژه‌ها کار ساده‌ای است اما جدا کردن فریلنسرهای عالی از بین فریلنسرهای خوب و درنهایت انتخاب بهترینشان برای برون‌سپاری و تکمیل پروژه به‌دقت بیشتری نیاز دارد.

وقتی می‌خواهید پیمانکاری مستقل (فریلنسر) به کار بگیرید مرحله مصاحبه مهم‌ترین قدم در فرآیند استخدام است. پیشنهادی که از طرف پیمانکار ارائه می‌شود باید موضوعات اساسی را روشن کند: معرفی مختصر خود، تجربه کاری مرتبط با حوزه‌ی تخصصی پروژه شما و توضیح مختصری در مورد رویکردشان در انجام پروژه‌ای که قرار است به آن‌ها محول شود.

با همه این توضیحات جلسه مصاحبه باعث می‌شود این مقدمات، شکلی کاربردی به خود بگیرند. جلسه مصاحبه فرصتی برای هردوی شماست تا بی‌پرده سخن بگویید و ببینید چقدر خوب می‌توانید با یکدیگر ارتباط برقرار کنید. همان‌طور که از چیزهایی که دیگران می‌گویند می‌توان اطلاعات به دست آورد؛ از نحوه‌ی سخن گفتنشان هم می‌توان چیزهایی آموخت.

اینجا به معرفی سؤالات مهم (9 سؤال برتر) در جلسه مصاحبه  از ماهیت پروژه گرفته تا تجربه فریلنسر و عادت‌های کاری او پرداخته‌ایم؛ شاید برایتان جذاب باشند و تمایل داشته باشید از این سؤالات مهم در جلسه مصاحبه بعدی استفاده کنید.

پروژه

  1. سؤال: آیا توانایی تکمیل پروژه را در مدت‌زمان در نظر گرفته‌شده دارید؟

اگر برای انجام پروژه وقت زیادی ندارید لازم است بدانید فریلنسر امکان تکمیل پروژه در این مدت‌زمان محدود را دارد یا نه. اغلب فریلنسرها معمولاً چند پروژه را به‌طور هم‌زمان انجام می‌دهند. این شرایط به این معنی نیست که برای انجام پروژه شما مناسب نیستند بلکه یعنی باید بتوانند پروژه شما را در کنار پروژه‌های دیگر طوری به انجام برسانند که باهم تداخل نداشته باشند.

  1. سؤال: اگر بخواهید سه مهارت اصلی موردنیاز برای انجام این پروژه را بیان کنید به کدام موارد اشاره می‌کنید؟

اگر موقعیت شغلی را به‌درستی و با جزییات کافی ارسال کرده باشید و آن‌ها هم پیشنهادی جامع داده باشند این مهارت‌های اساسی از قبل مشخص‌شده‌اند.

تجربه

  1. سؤال: می‌توانم نمونه کارهایتان را ببینم؟

فریلنسرهای حرفه‌ای می‌توانند نمونه کارهایشان را به شما نشان دهند و یا در مورد پروژه‌هایی که روی آن‌ها کارکرده‌اند توضیح دهند. بر اساس شیوه‌ای که خود را معرفی کنند در موردشان قضاوت کنید: ماهیت برخی کارها به‌گونه‌ای است که نمی‌توان به‌طور عمومی یا به‌سادگی آن‌ها را در اختیار دیگران قرار داد. به‌عنوان‌مثال ممکن است کسی سال‌های سال تجربه داشته باشد اما به دلیل اینکه به‌تازگی شروع به آزادکاری کرده نمونه کارهای زیادی نداشته باشد.

  1. سؤال: در مورد یکی از پروژه‌هایی که اخیراً انجام داده‌اید و فکر می‌کنید در آن سنگ تمام گذاشته‌اید توضیح دهید. دقیقاً چه چیزی باعث شد این‌قدر خوب کار را به انجام برسانید؟

هر کس در موقعیت خاصی رشد می‌کند. پرسیدن این سؤال باعث می‌شود بدانید چه ویژگی‌هایی در پروژه‌ی اخیر وجود داشته که منجر به پیشرفت آن‌ها شده و شما چه اقدامی می‌توانید انجام دهید تا همان شرایط را مهیا کنید.

  1. سؤال: کارفرماهای قبلی چه بازخوردی به شما داده‌اند؟

فریلنسرهای بسیاری، مثل کسانی که در سایت پارس فریلنسر کار می‌کنند، از طرف کارفرماها نظرات و بازخوردهایی می‌گیرند که می‌توانند با شما به اشتراک بگذارند.

شیوه‌ی مدیریت کار

  1. سؤال: آیا وقت کافی برای پذیرفتن کار بیشتر دارید؟

این‌طور نیست که همه فریلنسرها به‌طور تمام‌وقت بتوانند در دسترس باشند و اگر تاکنون در این مورد با فریلنسر منتخب صحبت نکرده‌اید وقت آن فرارسیده تا بدانید چقدر در دسترس هستند. افراد زیادی هستند که علاوه بر شغل اصلی خود کسب‌وکارهای فریلنسری موفقی دارند پس خیالتان راحت باشد چون انتظاراتتان برآورده خواهد شد.

  1. سؤال: اگر این پروژه را به شما بسپارم در اولین روز چه‌کاری می‌کنید؟

این سؤال بیشتر در مورد رویکردی است که نسبت به انجام پروژه دارند و اینکه چگونه کار را اولویت‌بندی می‌کنند و خیلی روی وظایف خاص متمرکز نیست.

  1. فکر می‌کنید رمز موفقیت در انجام کارهای غیرحضوری چیست؟

هرکسی، به‌خصوص اگر به‌صورت غیرحضوری کار کند، به شیوه‌ی خودش کارها را انجام می‌دهد. مطمئن شوید اولویت‌هایتان با یکدیگر همخوانی دارند یا نه.

  1. سؤال: چه سؤالی در مورد پروژه یا سازمان تجاری ما دارید؟

شیوه‌ی استاندارد پایان دادن به مصاحبه این‌گونه است که به پیمانکار فرصت پرسیدن سؤالاتی را بدهید که شاید شما به ذهنتان نرسیده باشد.

آخرین توصیه: چنانچه پروژه بزرگی دارید، سعی کنید مصاحبه را به‌صورت ویدئویی و با استفاده از ابزاری مثل گوگل هنگ اوتس (Google Hangouts) انجام دهید. اگرچه استفاده از این سؤالات مهم در جلسه مصاحبه می‌تواند به شما کمک کند این جلسه را بابیان جزییات بیشتر پیش ببرید اما انجام این کار به‌صورت ویدئویی باعث می‌شود راحت‌تر با کارجو ارتباط برقرار کنید و به‌طورکلی بفهمید کار با این شخص به چه شکلی خواهد بود.

 

آیا برای شروع آماده‌اید؟ پس یک فرصت شغلی عالی ایجاد کنید تا توجه فریلنسرهایی که مهارت‌های مدنظر شما را دارند جذب کند.

خروج از نسخه موبایل