نماد سایت مجله آموزشی پارس فریلنسر

برای ساخت اپلیکیشن تلفن همراه چه کسی مناسب تر است؟

برای ساخت اپلیکیشن تلفن همراه چه کسی مناسبتر است؟

شاید تا به حال شما هم بر سر دو راهی انتخاب سپردن کار ساخت اپلیکیشن تلفن همراه به یک فریلنسر یا شرکت ایستاده باشید. یکی از مهم‌ترین نکاتی که استارتاپ‌های حوزه خدمات و تکنولوژی باید به آن توجه کنند، بحث ساخت اپلیکیشن تلفن همراه است. ممکن است بین انتخاب یک توسعه دهنده برنامه‌های تلفن همراه یا یک شرکت توسعه‌دهنده دچار شک و تردید شوید.

دقت داشته باشید زمانی که صحبت از ساخت اپلیکیشن تلفن همراه می‌شود اکثر مواردی که به آن باید توجه کنید بستگی به نوع کسب و کار و وسعت کاری که می‌خواهید انجام دهید دارد. برخی از صاحبان مشاغل ترجیح می‌دهند که فردی را به صورت دائم استخدام کنند و در شرکت یا محل کارشان حضور داشته باشد برخی دیگر برون سپاری را دوست دارند. در این میان عده‌ای برای ساخت اپلیکیشن موبایل خود به آژانس‌های توسعه دهنده وب و اپلیکیشن تلفن همراه مراجعه می‌کنند.

سوالی که در این میان مطرح می‌شود این است که کدام یک از موارد گفته شده برای انجام کار مورد نظر شما بهتر هستند.

برخی از پروژه‌ها وجود دارند که نمی‌توان انجام و ساخت آن را فقط به یک نفر سپرد، به دلایل مختلف ممکن است شما نیاز به یک طراح رابط کاربری و UX، یک توسعه دهنده پشتیبانی و یک برنامه نویس و بسیاری از افراد دیگر داشته باشید.

برای شرکت‌های بزرگ که  حجم ساخت اپلیکیشن تلفن همراه آن‌ها بسیار زیاد است به چند توسعه دهنده برای کار روی قسمت‌های مختلف نیاز است. ممکن است شما نیاز به یک یا چند مهندس برای برنامه نویسی داشته باشید. برای مثال اگر بخواهید اپلیکیشنی مخصوص  تلفن همراه آیفون بسازید حتما نیاز به شخصی دارید که درباره برنامه نویسی  سویفت (swift) یا آبجکتیو-سی (objective-c) تسلط داشته باشد. علاوه بر این اگر قصد ساخت اپلیکیشن تلفن همراه برای سیستم عامل اندروید را دارید، برنامه نویس شما باید به زبان جاوا تسلط داشته باشد.

باید بدانید که اگر نیاز به سیستم سرور برای رسیدگی به کارهای مشتریان داشته باشید، حتما باید یک مهندس کامپیوتر که به جاوا اسکریپت و چند زبان برنامه نویسی دیگر تسلط دارد استخدام کنید. زمانی که با بررسی همه جوانب کار و برنامه ریزی مشخص کردید که چند توسعه‌گر و برنامه نویس نیاز دارید می‌توانید بین استخدام یک فریلنسر یا سپردن کل کار به یک شرکت تصمیم گیری کنید.

فریلنسر یا شرکت، کدام بهتر است ؟

در صورتی که زمان شما برای تکمیل کار محدود است و به مهارت‌های مختلفی نیاز دارید به احتمال بسیار زیاد بهترین انتخاب همکاری با یک آژانس یا شرکت برنامه‌نویسی است. اگر به دنبال دردسر کمتر هستید و دوست ندارید برای بخش‌های مختلف برنامه خود به صورت انفرادی اقدام به استخدام هر شخص کنید و می‌خواهید یک مجموعه مسئولیت  کل کارهای راه اندازی و طراحی اپلیکیشن تلفن همراه شما را بر عهده بگیرید بازهم بهتر است با شرکت‌های برنامه نویسی و توسعه دهنده اپلیکیشن تلفن همراه قرارداد ببندید.

در شرایطی که نمی‌دانید بین استخدام یک فریلنسر توسعه دهنده و برنامه نویس یا شرکت مشابه  برای ساخت اپلیکیشن تلفن همراه خود کدام یک را انتخاب کنید بهتر است به عوامل دیگری که در این قسمت به آن اشاره می‌کنیم دقت کنید.

توجه: برون سپاری پروژه به شرکت‌ها در پلتفرم پارس‌فریلَنسر امکان پذیر است

۱. بودجه خود را در نظر بگیرید!

زمانی که شما برای ساخت اپلیکیشن تلفن همراه خود به شرکت‌ها و آژانس‌های متخصص در این زمینه مراجعه می‌کنید آن‌ها با مشاوره اصولی به شما تیمی از افراد متخصص را معرفی می‌کنند که برای انجام کارتان آماده هستند. این شرکت‌ها اغلب با برنامه ریزی و مشورت صاحبان مشاغل  و بر طبق نظر فرد، برنامه کاری را تنظیم کرده و شما تقریبا کاری  نخواهید داشت و همه چیز بر عهده شرکت خواهد بود. با این وجود همانطور که می‌دانید هر چیز هزینه‌ای دارد و هرچه رفاه بیشتری بخواهید باید هزینه بالاتری پرداخت کنید. این شرکت‌ها عموما دستمزد بسیار بالایی از مشتریان خود به ازای ارائه خدمات دریافت می‌کنند.

در حالی که اگر خودتان شخصا با صرف هزینه و مشورت اقدام به برنامه‌ریزی کرده و بدانید برای هر بخش نیاز به چه کسی دارید و اقدام به استخدام فریلنسرهای مختلف کنید، هزینه شما به نصف کاهش پیدا خواهد کرد.

بهرحال بودجه خود را باید بررسی کنید و ببینید از نظر منطقی و اقتصادی استخدام یک فریلنسر یا سپردن کامل کار به یک شرکت برای شما بهتر است.

۲. هدف از ساخت اپلیکیشن را مشخص کنید!

علاوه بر بودجه‌ای که در اختیار دارید باید به هدف و مقصود ساخت اپلیکیشن تلفن همراهی که مد نظر دارید نیز فکر کنید. به صورت کاملا واضح، مشخص کنید از طراحی یک اپلیکیشن چه چیزی انتظار دارید، آیا به دنبال ساخت برنامه‌ای مانند اسنپ یا اسنپ چت هستید؟ اگر برنامه شما مشابه این نمونه‌ها باشد بهتر است تیم توسعه دهنده خودتان را تشکلی دهید. چنین اپلیکیشن‌هایی به صورت دائمی نیاز به بروز رسانی و توسعه دارند و تقریبا به صورت دوره‌ای باید امکانات جدید به آن‌ها اضافه شود. بنابراین شما نیاز به تیمی خواهید داشت که روی توسعه، گرافیک و افزایش قابلیت‌های برنامه شما کار کند.

در چنین حالتی بهتر است به صورت انفرادی اقدام به استخدام اشخاص کنید و بعد تیم خود را در محل کار داشته باشید تا به صورت دائمی پیگیر کارهای مورد نظر باشند. دقت داشته باشید که با رشد و بزرگ شدن شرکت شما و افزایش محبوبیت خدماتتان باید با توجه به نیاز مشتری اپلیکیشن تلفن همراه خود را تغییر و توسعه دهید تا دسترسی مشتریان به شما راحت‌تر شود.

۳. وقت و زمان را در نظر بگیرید!

برای ساخت اپلیکیشن تلفن همراه خود بهتر است به نوع شرکت و کسب و کار خود فکر کنید، آیا در حال حاضر کسب و کار یا شرکتی که دارید در وضعیت مناسبی به سر می‌برد و به برنامه‌ای جهت افزایش رضایت مشتریان، ثبت بازخورد و پیگیری‌های این چنینی نیاز دارید؟ در صورتی که پاسخ شما به این سوال مثبت باشد، بهتر است کار طراحی و ساخت اپلکیشن تلفن همراه به یک شرکت توسعه دهنده مراجعه کنید و وقت خود را صرف استخدام تک به تک فریلنسرها نکنید. با برون سپاری کار به یک شرکت متخصص می‌توانید وقت زیادی صرفه جویی کرده و روی کسب و کار خود تمرکز کنید. درست است که چنین شرکت‌هایی هزینه بالاتری دریافت می‌کنند اما در طولانی مدت برای شما از نظر اقتصادی بسیار به صرفه خواهد بود.

توجه: برون سپاری پروژه به شرکت‌ها در پلتفرم پارس‌فریلَنسر امکان پذیر است

۴. تعرفه و ارزش گذاری کار

یکی دیگر از عوامل تعیین کننده در انتخاب توسعه دهنده برنامه‌های تلفن همراه، ارزش گذاری پروژه است. جالب است بدانید شرکت‌های توسعه دهنده، اغلب با هزینه و تعرفه‌های مشخصی اقدام به طراحی و ساخت اپلیکیشن تلفن همراه می‌کنند. در حالی که فریلنسرها عموما با دستمز ساعتی راحت‌تر هستند و تعیین هزینه را به بعد از انجام پروژه موکول می‌کنند.

دلیل انعطاف شرکت‌ها با قیمت تعیین شده این است که اغلب به دلیل تجربه کاری، بر حسب حجم و مقدار زمانی که برای یک پروژه صرف می‌شود می‌توانند به راحتی هزینه یک پروژه را از ابتدا تا به انتها با برنامه ریزی به شما ارائه دهند. هرچند که در برخی موارد ممکن است فریلنسرها هم با قیمت تعیین شده شروع به کار کنند. هرچند که گاهی ممکن است برنامه مورد نظر شما سختی‌هایی در طراحی یا اجرا داشته باشد و قیمت کمی تعیین کند اما شرکت‌ها به راحتی می‌توانند حدود قیمت را به شما اعلام کنند.

۵. کارشناس برنامه ریزی را فراموش نکنید!

یکی از مهمترین عواملی که باعث پیشبرد دقیق و تحویل به موقع پروژه می‌شود وجود جدول برنامه ریزی و کسی است که مدیریت تیم را برعهده داشته باشد. شرکت‌های توسعه دهند اغلب از کارشناسان حرفه‌ای برای مدیریت پروژه‌ها استفاده می‌کنند. این کارشناس وظیفه هماهنگی، ایجاد ارتباط و اطمینان در مشتری را بر عهده دارد و کار برنامه ریزی هر بخش را انجام می‌دهد. در واقع این شخص یا شرکتی که کار را به آن‌ها سپرده‌اید، به عنوان واسطه‌ای بین شما و برنامه نویس و توسعه دهنده‌ها عمل می‌کنند.

حال آنکه فریلنسرها خودشان اغلب برنامه‌ریزی را انجام داده و سعی در تحویل به موقع کار دارند، اگر وقت اضافی برای تشکیل تیم و مدیریت کارهای فردی فریلنسرهایی که اسخدام کرده‌اید نداشته و در صورتی که تا به حال تجربه‌ای در زمینه برنامه‌های موبایل و نرم افزار ندارید بهتر است  کار را به یک آژانس یا شرکت سپرده یا اگر قصد تشکیل تیم خود را دارید بهتر است پیش از هرچیز یک کارشناس برنامه‌ریزی و مدیریت استخدام کنید.

وقت انتخاب است!

بعد از اینکه همه عوامل تاثیر گذار بر ساخت اپلیکیشن تلفن همراه خود را مشخض کردید در نهایت این شما هستید که با بررسی عوامل مختلف و نتایجی که بدست می‌آورید تصمیم می‌گیرید بهتر است کار خود را به یک یا چند فریلنسر سپرده یا شرکت توسعه دهنده را انتخاب کنید.

بهتر است از افراد خبره در این زمینه کمک بگیرید و در صورتی که تصمیم گرفتید خودتان به کارها رسیدگی کنید حتما جدول برنامه ریزی داشته باشید. شما می‌توانید در وب سایت پارس‌فریلنسر با استفاده از سیستم تعیین تعرفه هزینه پروژه خود را تخمین بزنید و در کنار آن با بررسی پروفایل بهترین فریلنسرها تیم خود را تشکیل دهید. علاوه بر این می‌توانید از کارشناسان ما کمک خواسته و در کنار استخدام چند فریلنسر یک کارشناس برنامه ریزی دور کار نیز استخدام کنید.

اگر هر گونه سوال یا پیشنهادی در زمینه ساخت اپلیکیشن تلفن همراه دارید یا قبلا تجربه کار در این زمینه را دارید آن را با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

0

پروژه‌های خود را بصورت آنلاین برون سپاری کنید.

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)
خروج از نسخه موبایل