شریک ما شوید !

مشاهده
راهنمای فریلنسرها

درآمد بیشتر با ارسال پیشنهادهای هوشمندانه‌تر

6 نکته مهم هنگام ارسال پیشنهاد روی پروژه‌های فریلنسری

پس از یافتن پروژه متناسب با توانایی خود، باید فنون ارسال پیشنهاد را رعایت کنید.

در این مطلب از وبلاگ پارس فریلنسر مواردی که هنگام نوشتن پیشنهاد روی پروژه‌های فریلنسر باید به آن‌ها توجه کنید، ارائه شده است.

گام اول: خودتان را به مشتری معرفی نمایید

همیشه در ابتدای پیشنهادتان خودتان را به مختصر معرفی کنید، نام، عنوان شغلی و موقعیت مکانی خود را بیان کنید. در این صورت مشتری می‌تواند مهمترین جزئیات را در مورد شما به دست آورد.

به‌عنوان مثال می‌توانید بیان دارید: «من یک توسعه دهنده وب از ایران هستم که در وردپرس و php تخصص دارم».

گام دوم: به ملزومات پروژه اشاره کنید

در پیشنهادات خود به مهارت‌های مورد نیاز پروژه اشاره کنید. بسیار مهم است که به مشتری نشان دهید شما پروژه را به دقت خوانده‌اید و مطلب تکراری را برای همه پروژه‌ها ارسال نمی‌کنید. اطلاعات و جزئیات دقیقی در مورد پروژه بیان کنید.

گام سوم: مشتری را با مهارت‌ها و توانایی‌های خود متقاعد کنید

معمولا برای مشتریان بسیار مهم است فریلنسری که قرار است کار را انجام دهد، تمام مهارت‌های مورد نیاز پروژه را داشته باشد. بنابراین مهارت‌های خود را نام ببرید با این حال توجه نمایید کوتاه و ساده سخن بگویید.

گام چهارم: به مشتری دلایل روشنی برای انتخابتان ارائه دهید

سعی کنید دلایل انتخاب شما به عنوان مجری پروژه را به صورت شفاف و دقیق برای مشتری بیان کنید. حداقل دو سه دلیل برای متقاعد کردن کارفرما لازم است.

مثال: من ۲۳ صفحه وب برای صنایع مختلف طراحی کرده‌ام. در صورت نیاز میتوانم نمونه کار ارائه دهم.

گام پنجم: سوالاتی در مورد پروژه بپرسید

سعی کنید یک یا دو سوال در مورد پروژه از کارفرما بپرسید. این کار از دو جهت مفید است. اول اینکه به کارفرما نشان می‌دهد شما پروژه را به دقت خوانده‌اید و دوم اینکه شانس شما را برای دریافت پاسخ افزایش می‌دهد. سعی کنید براساس سوال خود گفتگویی با کارفرما آغاز کنید.

گام ششم: زمان و هزینه پروژه را به طور دقیق تخمین بزنید

حتما پروژه را به دقت بررسی کنید تا بتوانید پروژه را در زمان معین تحویل دهید. در توضیحات پیشنهادتان شفاف بیان کنید که انجام پروژه چقدر زمان‌بر است و بودجه درنظر گرفته شده چقدر است.

قیمت پیشنهادی خود را بنویسید حتی اگر از بودجه کارفرما بالاتر است.

جمع‌بندی

کارفرما حتما نمونه کارها و پروفایل کاربری شما را چک میکند. نوشتن یک پیشنهاد قانع کننده ، داشتن عکس پروفایل حرفه‌ای از چهره شما و نمونه‌کارهای مرتبط در پروفایل شانس استخدام را تا ۵ برابر بالاتر می‌برد.
همچنین با ارتقا اکانت خود شانس دریافت پروژه و فرصت‌های شغلی بیشتری کسب می کنید.
اطلاع رسانی‌های پروژه از طریق ایمیل ارسال می شود، پس نوتیفیکیش صندوق ایمیل را در گوشی موبایل خود فعال کنید.

در انتها پیشنهاد می‌کنیم توجه کنید که لزومی ندارد شما در هر زمینه‌ای متخصص باشید؛ بلکه باید توانایی‌های خود را به درستی بشناسید و در صدد پرورش مهارت‌های خودتان برآیید. به همین دلیل لازم است پیشنهاداتی ارسال ‌کنید که همسو با مهارت‌های فعلی شما باشد. مهارت جستجو در سایت‌های دورکاری به شما امکان خواهد داد پروژه‌های مرتبط با مهارت‌های خود را به راحتی بیابید. پس از شناسایی پروژه مرتبط حتما توضیحات پروژه را به دقت بخوانید. سپس گام‌های ارائه شده در این مطلب را در پیشنهادتان به کار گیرد.

البته می‌دانیم نوشتن بهترین پیشنهاد کار چندان آسانی نیست. زیرا برخی از پروژه‌ها کیفیت پایینی دارند. با این حال نباید از جستجوی پروژه مناسب مأیوس شوید. باید درنظر داشته باشید فریلنسرهایی که پیشنهادهای با کیفیت می‌نویسند، به‌طور چشمگیر شانس بیشتری برای برنده شدن در پروژه و کسب درآمد دارند.

به صرفه‌ترین پلتفرم فریلنسری - 10

10

روی 5 پروژه در ماه بصورت رایگان پیشنهاد همکاری ارسال کنید

فهرست پروژه‌های فریلنسری
امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آشنایی با استوری برد استخدام کارشناس سئو سخن های ناب و نقل قول های با ارزش