دانلود تصویر ، صدا ، فوتیج ، ویدیو کلیپ از شاتراستاک ، فری پیک و 40 سایت دیگر

اشتراک نامحدود
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگ

فریلنسر تازه کار ، چالش‌های پیش رو و رمز موفقیت در آزادکاری (فریلنسینگ)

از آنجایی که زندگی انسان با کارهای اداری به شدت رو به روزمرگی شتاب بر می‌دارد، از این رو کار کردن به عنوان فریلنسر یا آزادکاری می‌تواند جایگزین خوبی برای انجام کار دلخواه بر اساس خلاقیت و استعداد در کنار داشتن همه تفریحات و زندگی شخصی باشد. به همین دلیل است که محبوبیت فریلنسر بودن و انجام کارها به صورت دورکاری رو به افزایش است؛ اما فریلنسر بودن و انجام کارها به صورت دورکاری به خودی خود نمی‌تواند سود کافی برای شما نسبت به یک کار اداری با حقوق مستمر باشد. از این رو، اگر آماده هستید که یک فریلنسر شوید، باید چالش‌های متعددی را از سر بگذرانید و هر روز خودتان را آماده یک چالش جدید کنید.

آغاز فریلنسر بودن

با وجود اینکه فریلنسینگ و آزادکاری در ایران آنچنان شناخته شده نیست اما جمعیت زیادی از افراد تحصیل کرده در این زمینه مشغول به کار هستند. اغلب این افراد از عنوان شغلی خود بی‌اطلاع هستند و در قبال سؤال همیشگی، شغل شما؟ جواب‌های تکراری و عامه‌ پسندی به عنوان مترجمی، طراحی و غیره می‌دهند. این در حالی است که این افراد بدون اطلاع از اصلی‌ترین عنوان شغلی خود یعنی فریلنسر مشغول انجام آن هستند.

سالانه جامعه فریلنسر امریکا و سایت‌های بزرگی به مانند پارس فریلنسر که در زمینهٔ استخدام و به کار گیری استعدادهای شغلی به صورت دورکاری هستند، مطالعاتی را در مورد جامعه فریلنسر و تغییرات آن انجام می‌دهد و نتایج را در قالب گزارش اعلام می‌کنند. نتایجی که به تازگی از سوی موسسه‌های معتبر دنیا به مانند Upwork اعلام شده است به شرح زیر است:

فریلنسر

  • با توجه به عدم اطمینان به آینده مشاغل طی بیست سال آینده در طول سال 2027 تعداد فریلنسرهای اضافه شده به جامعه دورکاری بیش از سال‌های دیگر بوده است.
  • برآورد شده است که تا سال 2027 بیشتر نیروی کاری در آمریکا به صورت فریلنسر باشند.
  • بیش از 47 درصد جوانان آمریکایی شاغل مشغول به کارهای فریلنسر هستند.
  • 1.4 تریلیون دلار درآمد سالانه فریلنسرها در آمریکا است.

نقش فریلنسر در اقتصاد

در دوره چهارم پیشرفت اقتصادی که دنیا با آن مواجه است، اتوماسیون و کارهای اداری به صورت ماشینی جایگاه ویژه‌ای به خود اختصاص داده‌اند از این رو فرصت برای فریلنسرها جهت ایفای نقش در این اتوماسیون اداری به وجود آمده است. ازادکارها همانند دیگر شغل‌ها، چرخ‌های اقتصادی جامعه را به حرکت در می‌آورند و موجب رشد اقتصادی می‌شوند. کسانی که وارد زمینه فریلنسری می‌شوند استعداد خاص و همچنین قدرت مدیریت خود به عنوان رئیس یا کارفرما دارند.

البته یک فریلنسر می‌بایست تمام حرکات بازار را رصد کند و هر آنچه که برای پیشرفت خود لازم است را به دست آورد. پیشرفت یک فریلنسر توسط بهبود توانایی‌های او می‌تواند شکل بگیرد. به همین دلیل است که یک فریلنسر نسبت به کارمند باید به روز و آپدیت باشد.

فریلنسر

البته همه کسانی که توانسته‌اند به عنوان یک فریلنسر مشغول به کار شوند و موقعیت‌های مناسب شغلی کسب کنند، چالش‌های مهمی را از سر گذرانده‌اند، چالش‌هایی که اغلب در اثر انتقال از وضعیت کارمند به آزادکاری رخ می‌دهد. با این وجود اگر شما نیز علاقه‌مند هستید که به عنوان یک فریلنسر مشغول به کار شوید، سایت پارس فریلنسر در کنارتان است تا آموزش‌های لازم برای آغاز راه را در اختیارتان قرار دهد.

چالش‌های پیش روی یک فریلنسر تازه‌کار

از هر فریلنسری که سؤال کنید به شما خواهد گفت، یک سال اول شروع به کار سخت و دشوار است. نه تنها شما باید توانایی‌های خودتان را بهبود ببخشید، می‌بایست بتوانید کارفرماها را راضی به همکاری با خود کنید. ما در پارس فریلنسر به شما کمک خواهیم کرد که برنامه منظم برای گذراندن  یک کسب و کار موفق به عنوان آزادکار داشته باشید.

برنامه‌ریزی، رمز موفقیت فریلنسر

فریلنسر

رمز موفقیت فریلنسر داشتن نظم و انضباط کاری و به طبع آن برنامه‌ریزی برای انجام کار است. اگر شما از جمله کسانی هستید که نمی‌توانید خودتان را کنترل کنید و برنامه منظمی برای انجام کارهای محول شده از سوی کارفرما به واسطه نداشتن یک سرکارگر یا مدیر سخت‌گیر، داشته باشید، مسلماً در فریلنسر بودن دچار مشکل خواهید شد. بستگی به شخصیتی که شما دارید برنامه کاری می‌تواند انعطاف‌پذیری کافی داشته باشد. سخن ارزشمندی در مورد ترس از وظایف سخت وجود دارد که می‌گوید:

به سمت ترس و مشکلات خود بتاز، قبل از اینکه آن‌ها تو را از پای در آوردند.

شما به عنوان یک فریلنسر می‌بایست، خودتان را آموزش دهید که با برنامه پیش بروید و به عنوان یک پیشنهاد، سعی کنید سخت‌ترین و منظم‌ترین برنامه که دارای محدودیت‌های زیادی باشد را برای خودتان در طول یک ماه اول کاری، وضع کنید. برنامه شما شامل، زمان شروع به کار و زمان پایان کار خواهد بود. البته می‌توانید جزئیات بیشتری به برنامه خود اضافه کنید که انعطاف‌پذیری آن را بالا می‌برد. سعی نکنید خودتان را گول بزنید، چرا که آینده شما بستگی به نظم شما دارد.

اگر بعد از گذشت یک یا دو ماه هنوز نتوانسته‌اید که نظم را به کارهایتان وارد کنید، به شما توصیه می‌کنیم دست از آزادکاری بردارید و به سراغ فرصت‌های شغلی بروید که همیشه رئیس یا کارفرمای فیزیکی داشته باشید.

داشتن پشتوانه مالی

فریلنسر

باید حقیقتی در مورد فریلنسر بودن را بدانید. شما یک شبه با فریلنسر شدن ثروتمند نخواهید شد و شاید سال‌های سال درآمدی کمتر از شغل قبلی داشته باشید. به همین دلیل اگر قرار است که کار خودتان را رها کنید و به سمت فریلنسر شدن روانه شوید، بهتر است پشتوانه مالی برای آغاز به کار داشته باشید. این پشتوانه مالی می‌تواند تا زمانی که شما مشغول به کسب تجربه، کارآموزی، آموزش و حتی جستجو به دنبال شغل آزادکاری هستید، به میزان زیادی از مشکلات و دغدغه‌های فکری شما را رفع کند.

برخی از فرصت‌های شغلی آزادکاری نیاز به تهیه وسایل و ابزار دارند. برای مثال اگر شما طراح هستید می‌بایست وسایل موردنیاز طراحی خودتان را تهیه کنید، یا اگر یک تعمیرکار آزادکار هستید، نیاز دارید که وسایل و ابزار خاص خودتان را داشته باشید. پشتوانه مالی که از آن سخن گفتیم، می‌تواند به تهیه این ابزارها کمک کند.

کمتر فریلنسری است که در روزهای شروع کاری خود به عنوان یک آزادکار، بتواند درآمد داشته باشد. پس تصورات خودتان را در مورد درآمد زایی ناگهانی آزادکاری تغییر دهید. تا زمانی که خودتان را به کارفرما به واسطه انجام دادن پروژه‌های متعدد و موفقیت در آن‌ها، اثبات نکرده باشید، می‌بایست صبر به خرج دهید و در هزینه‌های خودتان صرفه‌جویی کنید.

ارتباطات قوی در دورکاری

تولید محتوا

به عنوان یک آزادکار یا فریلنسر بیشتر زمان کاری خود را در منزل خواهید بود. به همین دلیل باید روابط قوی با دیگر دوستان خود یا شبکه‌هایی که در آن‌ها کارفرماهایی وجود دارند که کارهای خود را به فریلنسرها می‌سپارند باید داشته باشید. از جمله مهم‌ترین شبکه‌های ایرانی که در آن می‌توانید به دنبال کارفرما باشید یا فرصت دیده شدن توسط آن‌ها را داشته باشید، سایت پارس فریلنسر است. البته قبل از هر کاری می‌بایست رزومه کاری قوی که سابق بر این به کرات در مورد نحوه رزومه نویسی صحبت کرده‌ایم را تهیه کنید.

کارفرمایی که شما را نمی‌شناسد، تنها از طریق یک رزومه کاری می‌تواند به کار و نتیجه موردنظرش از شما اطمینان کند. از این رو، قبل از روابط کاری، رزومه قوی هم ایجاد کنید. داشتن روابط با دیگران را محدود به آنلاین و شبکه‌های اجتماعی نکنید. سعی کنید از کارفرماهای فیزیکی استفاده کنید. بهترین زمان برای استفاده از کارفرماها، زمانی است که آن‌ها در ایونت یا دورهمی عمومی شرکت می‌کنند.

رزومه کاری خودتان را کپی کنید و در حالی که به دست دارید، با کارفرماهای مختلف صحبت کنید. در نهایت برای فرصت شغلی که در نظر دارند، رزومه خودتان را تقدیم کنید. خودتان را به حلقه اصلی فریلنسرهای حوضه کاری خودتان متصل کنید. شبکه‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید در آن‌ها فعالیت خودتان را به چشم کارفرما پررنگ‌تر جلوه دهید. از جمله شبکه کار و حرفه‌ای لینکدین است. پروفایل خود در لینکدین را تکمیل کنید تا بتوانید توسط کارفرماهای بیشتری دیده شوید.

کسب تجربه، اعتماد متقابل

فریلنسر

همیشه و در هر شغلی، امکان بروز مشکلاتی از جمله عدم پرداخت حقوق وجود دارد اما فریلنسر بودن مشکلاتی به مراتب بیشتر می‌تواند داشته باشد. در بیشتر دورکاری‌ها، شما با کارفرما هیچ‌وقت دیدار نخواهید داشت و بیشترین ارتباط شما می‌تواند از طریق اسکایپ باشد. لذا نباید جوانب احتیاط را از دست بدهید. ممکن است کارفرما پس از انجام کار و پایان پروژه به شما هیچ مبلغی به عنوان حقوق واریز نکند. تلخ‌ترین تجربه‌ای که بیشتر فریلنسرها با آن در ایران مواجه شده‌اند.

از این رو ما در کنار شما هستیم.

اگر با پلتفرم پارس فریلنسر آشنایی ندارید، باید به شما بگوییم که ما رابطی مطمئن بین شما و کارفرما هستیم. اگر شما با کارفرما در مورد انجام کاری توافق کرده باشید، سایت پارس فریلنسر با ابتکار، مبلغی را به عنوان ضمانت از سوی کارفرما برای شما سپرده گذاری میکند تا خیالتان بابت پرداخت هزینه نهایی یا بخشی از پروژه بر اساس موافقت شما با درصد پیشرفت پروژه راحت باشد. شما با تکمیل هر قسمت از پروژه، به کارفرمای خود کار را تحویل می‌دهید و او با آزاد کردن مبلغ سپرده، به شما اطمینان می‌دهد که در ادامه کار نیز صادق خواهد بود.

 

[av_promobox button=’yes’ label=’کلیک کنید’ link=’manually,http://parsfreelancer.ir/term-and-conditions/#av-tab-section-1-7′ link_target=’_blank’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ av_uid=’av-350tpb’ admin_preview_bg=”]

تضمین کیفیت و امنیت مالی در پارس فریلنسر

[/av_promobox]

پس تا زمانی که کارفرمای مناسب ندارید یا در سایت رابط خوبی ثبت‌نام نکرده‌اید، اعتماد بی‌دلیل نکنید. چرا که زمان برای فریلنسر یک عنصر حیاتی است.

مدیریت زندگی شخصی فریلنسر

فریلنسر

شما یک کارمند نیستید و لزومی ندارد که هر روز صبح ساعت 7 از خانه بیرون بروید و 5 عصر برگردید. خوشبختانه دورکاری در مورد بسیاری از زمینه‌های کاری آزادکاری نیاز به خروج از خانه ندارد. برای مثال تولید کننده محتوا نیاز به مراجعه حضوری و شرکت در جلسات اداری ندارد. همچنین فریلنسر طراح یا معمار نیاز به رفت و آمد روزانه بر سر پروژه در حال پیشرفت ندارد. از این رو زمان زیادی در کنار خانواده خود خواهید بود.

سعی کنید زمان‌های کاری خود، اتاق کاری و حتی سختی و راحتی کارهایتان را با برنامه شخصی و خانوادگی خود تطبیق دهید. به عنوان توصیه، اتاق کاری را از اتاق نشیمن و هال جدا کنید. زمان کاری خود را از صبح تا عصر برنامه‌ریزی کنید. اگر نیاز دارید که شب هنگام بیدار بمانید، روز را در کنار خانواده خود باشید و از آزادی که دارید بهترین استفاده را کنید.

ازادکار

آنچه که مطالعه کردید، چند مورد از راهکارهایی بود که می‌توانید ماه‌های ابتدایی شروع به دورکاری را مدیریت کنید. علاوه بر موارد گفته شده، از فریلنسر های با تجربه‌ سؤال کنید و از آن‌ها در مورد مشکلاتی که داشته‌اند و روش‌های فائق آمدن بر آن‌ها آگاه شوید. کسب تجربه مدت زمانی زیادی نیاز دارد در حالی که شنیدن تجربیات می‌تواند این زمان را برای شما ذخیره کند.

 

لینک کوتاه: parsfl.ir/5103

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا