استخدام فریلنسر سریع و کمتر از 2 دقیقه شد!

ثبت رایگان !
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگحسابداری و حسابرسی

مزایا و معایب حسابداری به سبک فریلنسری

بسیاری از کسب و کارهای کوچک به دنبال این هستند که خارج از محل کارشان، انجام امور حسابداری را به فردی بسپارند که به صورت فریلنسری مشغول به کار حسابداری است. اغلب دلیل این کار پرزحمت بودن کارهای حسابداری و عدم علاقه به انجام امور حسابداری توسط اشخاص است و در مواردی که کسب و کار کوچک و نوپا باشد، نیاز به حضور دائمی حسابدار در محل نیست.

بنابراین این شرکت‌ها اغلب به استخدام حسابدارهای فریلنسر یا برون سپاری کارهای حسابداری به شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، اقدام می‌کنند. به همین دلیل است که درخواست برای استخدام فریلنسرهای حسابدار بسیار زیاد است و اغلب شرکت های حسابداری مستقل درآمد بسیار خوب دارند. همین عوامل باعث می‌شود که بازار کسب و کارهای کوچک هدف خوبی برای افرادی باشد که به شغل فریلنسری مشغول هستند.

حسابدارهای فریلنسر در بسیاری از زمینه‌ها از مدیریت حساب‌ها، مصالحه‌های مالیاتی، گزارش پرداخت حقوق و دستمزد، رسیدگی به مسائل مالیاتی و ارزش افزوده شرکت‌ها و هزاران هزار مورد دیگر می‌توانند کمک حال شرکت‌های کوچکی باشند که در رسیدگی به مسائل حسابداری خود دچار مشکل هستند.

همانطور که می‌دانید رسیدگی به مسائل مالیاتی و رفع مشکلاتی که مربوط به پرداخت مالیات به دولت است اهمیت بسیار زیادی دارد و باید جدی گرفته شود. در بسیاری موارد عدم توجه به این مسائل و اهیمت ندادن به آن باعث شده بسیاری از کسب و کارهای بزرگ با عنوان فرار مالیاتی برچیده شوند.

برای استخدام یک حسابدار فریلنسر باید به مهارت‌های او دقت داشته باشید و بدانید دقیقا از او چه کاری را می‌خواهید که انجام دهد. مشخص کنید که میزان کار حسابداری که از او توقع دارید چقدر است و باید به کدام بخش از امور مالی شما رسیدگی کند. به خصوص از آنجایی که حسابدار در شرکت حضور ندارد، ارتباط موثر با او بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

در صورتی که حسابدار فریلنسر هستید باید علاوه بر داشتن گواهی و تحصیلات مرتبط با شغلتان، باید به یک یا چند نرم افزار حسابداری نیز مسلط باشید. سعی کنید در شاخه مشخصی حسابدار باشید و در همان زمینه به فعالیت بپردازید و دانش نرم افزاری خود را افزایش دهید.

به عنوان یک حسابدار باید دقت بسیار بالایی داشته باشید تا کارفرما بتواند روی شما حساب کند. دقت عمل و تمرکز دو ویژگی اخلاقی و مشخصه حسابداران است. به عنوان یک فریلنسر حسابدار ممکن است برای چند شرکت همزمان کار کنید بنابراین همیشه دقت و تمرکز را ضمیمه کارهایتان کنید.

مزایا و معایب اشتغال حسابدارهای فریلنسر

در صورتی که تجربه کار به عنوان حسابدار فریلنسر را داشته‌اید می‌دانید که این شغل چقدر می‌تواند خوب باشد و در عین حال دارای مشکلاتی باشد که سد راه شما شود.

مزایا و معایب اشتغال حسابدارهای فریلنسر
مزایا و معایب اشتغال حسابدارهای فریلنسر

از مزایای داشتن شغلی به عنوان حسابدار فریلنسر می‌توان به مواردی همچون :

۱. هزینه راه اندازی یک کسب و کار در زمینه حسابداری بصورت فریلنسری یا کسب و کار خانگی بسیار پایین است و به راحتی می‌توانید یک کسب و کار با درآمد بسیار مناسب داشته باشید.

۲. در صورتی که علاقه زیادی به این شغل داشته باشید و با دانش روز جلو بروید می‌توانید نرم افزار حسابداری مخصوص خود را طراحی کرده و از این راه نیز کسب درآمد داشته باشید. پیشنهاد دیگری که برای پیشرفت در این زمینه می‌تواند برای شما مفید باشد این است که با همکاری یک برنامه نویس برنامه را طراحی کنید و درصد فروش آن را نصیب خود کنید.

۳. می‌توانید با گرفتن تخصص حسابداری در یک زمینه و تلاش برای موفقیت در آن به درآمد بسیار مناسبی برسید.

۴. کار حسابداری به گونه ای است که جدول بندی انجام کارهای آن و تحویل به موقع پروژه‌ها بسیار ساده و آسان خواهد بود.

۵. بازار کار مشاغل برای حسابدارهای فریلنسر بسیار گسترده است و هرگز اشباع نخواهد شد و به راحتی می‌توانید با تنظیم هدف شغلی برای خودتان در این زمینه بسیار پیشرفت کنید.

۶ در برخی موارد تجربه کار کردن به عنوان حسابدار یا به اصطلاح «حسابدار تجربی» بودن برای فعالیت به عنوان حسابدار فریلنسر کافی است و نیاز به داشتن مردک یا تحصیلات مرتبط نیست. البته شاید پیدا کردن شغل برای این دسته از افراد کمی سخت‌تر باشد اما با داشتن تجربه بسیار درخشان و رزومه خوب در زمینه حسابداری به راحتی می‌توانید به عنوان یکی از بهترین حسابدارهای فریلنسر کار کنید. البته همیشه گرفتن مدرک بد نیست اما حسابدار فریلنسر بودم شغلی نیست که در صورت عدم داشتن مدرک و صرفا برحسب تجربه نتوانید کار کنید.

معایب اشتغال حسابدارهای فریلنسر

هر شغل معایب و مزایای خاص خودش را دارد که بسته به انتخاب فرد که مزایا یا را بر معایب ترجیح دهد یا معایب را بر مزایا و در نتیجه شغلش را تغییر دهد، دارد. بدر این قسمت به معرفی چند مورد از معایب شغلی حسابدارهای فریلنسر می‌پردازیم:

۱. مشاغل مربوط به حسابداری بسیار حساس هستند و اغلب مسئولیت بسیار بالایی دارند که گاهی سنگینی بار حسابداری باعث می‌شود که برخی از قبول پروژه‌ها سر باز زنند.

۲. به عنوان یک حسابدار باید امین اطلاعات کارفرما یا شرکت باشید و همه گردش مالی و پول‌های شرکت در دست حسابدارها است و گاهی برخی از افراد از موقعیت شغلی خود سو استفاده کرده و باعث به وجود آمدن مشکلاتی در حساب و کتاب شرکت‌ها می‌شوند. به عنوان یک حسابدار باید نشان دهید قابل اطمینان هستید.

۳. هزینه بالای به روز رسانی نرم افزارهای حسابداری یکی دیگر از مشکلات حسابدارهای فریلنسر است. اغلب هزینه به روز رسانی یا خرید نرم افزارهای حسابداری به عهده خود فریلنسر است زیرا خارج از محیط شرکت مشغول به کار است و صرفا پروژه‌ها و رسیدگی به امور مالی را بر عهده دارد.

۴. به عنوان یک حسابدار فریلنسر شما در محل شرکت حضور ندارید و از خانه یا محیط کار خود کارها را انجام می‌دهید بنابراین باید دانش خود از تکنولوژی و کار گروهی مجازی را افزایش دهید تا بتوانید در صورت نیاز با استفاده از نرم افزارهای مربوط به سیستم شرکت یا مشتری خود دسترسی داشته باشید.

کلام آخر برای حسابدارهای فریلنسر و آغاز کسب و کاری در این زمینه

در این مقاله سعی شد هر آنچه که به عنوان یک حسابدار فریلنسر لازم است بدانید را به شما بگوییم. امروزه حسابداری یکی از پردرآمدترین مشاغل دنیا است و حسابداران زیادی هستند که جزوی از ثروتمندترین افراد دنیا به حساب می‌آیند. اغلب حسابدارها ترجیح می‌دهند در خانه یا محلی که خودشان دوست دارند به صورت فریلنسری کارشان را انجام دهند.

حسابدار فریلنسر بودن یکی از بهترین مشاغل به خصوص برای زنانی است که قبلا در شرکتی مشغول به کار حسابداری بودند و اکنون با مادر شدن دیگر نمی‌توانند زیاد در شرکت حضور داشته باشند، می‌توانند از راه دور و به صورت فریلنسری به کار خود ادامه دهند و احساس خوبی داشته باشند. علاوه بر این مزایا و معایب گفته شده نه تنها برای حسابدارهای فریلنسر بلکه برای همه افرادی که می‌خواهند کسب و کاری بر مبنای حسابداری راه اندازی کنند می‌تواند مفید باشد.

شماهم اگر به عنوان یکی از حسابدارهای فریلنسر مشغول به کار هستید می‌توانید تجربیات خود در این زمینه را با ما اشتراک بگذارید

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا