نماد سایت مجله آموزشی پارس فریلنسر

معرفی 10 شغل آنلاین پردرآمد برای دانشجویان

شغل آنلاین

هدف اصلی شما به عنوان یک دانشجو یادگیری است. چه راهی بهتر از کسب تجربۀ عملی در حین کسب درآمد برای یادگیری وجود دارد؟ متأسفانه پیدا کردن یک شغل پاره وقت با درآمد مناسب که با کلاس‌ها، فعالیت‌های فوق برنامه و زندگی اجتماعی شما هماهنگ است، ممکن است چالش برانگیز باشد. شغل آنلاین ممکن است جایگزین مناسبی برای کارهای حضوری باشد که انعطاف پذیری بیشتری با شرایط شما دارد و در عین حال کمک می‌کند در حین کار، درآمد و تجربه کسب کنید.

درس بزرگی که پاندمی کرونا به همۀ مردم دنیا داد این بود که می‌توان به آسانی بسیاری از مسئولیت‌های شغلی را از خانه به همان خوبی که می‌توان در یک اداره یا شرکت انجام داد، تجربه کرد. شغل آنلاین راهی عالی برای آماده کردن شما برای ورود به دنیای حرفه‌ای است و در عین حال این امکان را برایتان فراهم می‌کند که هم‌زمان با کار، به اهداف آموزشی خود هم برسید و از زندگی دانشجویی لذت ببرید.

در این مقاله به معرفی و بررسی 10 شغل آنلاین برتری می‌پردازیم که می‌توانید به‌عنوان دانشجو در آنها فعالیت کنید و به موازات تحصیلات رسمی‌تان، درآمدی ثابتی نیز داشته باشید. اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چگونه می‌توانید در کنار  تحصیل، پول هم درآورید، مطالعۀ ادامۀ این مطلب ایده‌های زیادی به شما خواهد داد.

10 شغل آنلاین با درآمد خوب برای دانشجویان

1. ادمین شبکه‌های اجتماعی

با توجه به اینکه تعداد کاربران فعال رسانه‌های اجتماعی از مرز 4.5 میلیارد عبور کرده است، جای تعجب نیست که بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یک مهارت با تقاضای بالا باشد. اگر ساعت‌های زیادی را در طول روز صرف حضور در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و توییتر می‌کنید و مهارت‌های خلاقانه و مرتبطی دارید، با تبدیل شدن به صدای دیجیتال برای یک کسب‌وکار کوچک، از مهارت‌های خود استفاده کنید. این نقش شامل تعیین استراتژی‌های محتوایی و ایجاد تبلیغات برند، تجزیه و تحلیل تعامل و برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه است.

بیشتر بخوانید: سوشال مدیا مارکتینگ برای کسب و کارهای خانگی

مدیریت رسانه‌های اجتماعی یک شغل سرگرم‌کننده و هیجان‌انگیز است که ممکن است تعادل مورد نیاز برای همگام شدن با کلاس‌ها و درس‌های شما را هم فراهم کند. تبدیل شدن به یک مدیر رسانه‌های اجتماعی پاره وقت می‌تواند به شما کمک کند تا در صورت تمایل به دنبال کردن شغل بازاریابی به صورت تمام وقت و حرفه‌ای بعد از دانشگاه، مهارت‌های ارتباطی و ارتباط  با افراد مهم و تأثیرگذار حرفۀ خود را زودتر شروع کنید.

میانگین درآمد یک ادمین و مدیر رسانه‌های اجتماعی 3 تا 5 میلیون تومان در ماه است.

2. آموزش به صورت آنلاین (معلم آنلاین)

تدریس خصوصی یک گزینۀ راحت و لذت بخش برای کارهای پاره وقت است. زمانی که دانشجو هستید، معلم بودن مزایای زیادی ازجمله انعطاف پذیر بودن ازلحاظ زمانی دارد. شما همچنین این فرصت را خواهید داشت که دانش و مهارت‌های خود را نیز هم‌زمان با تدریس تقویت کنید. مطالعات نشان داده است که احتمال یادگیری افراد با آموزش به دانشجویان دیگر تقویت خواهد شد.

آموزش آنلاین همچنین به شما این فرصت را می‌دهد که بدون ترک اتاق خود به هر کسی در سطح جهانی آموزش دهید. این امر هزینه، زمان و تلاشی را که در جابجایی‌های فیزیکی وجود دارد حذف می‌کند. تعامل با افراد خارج از محیط عادی ممکن است شما را به ایجاد یک محیط آموزشی غنی برای خود و دانش‌آموزان سوق دهد. با تداوم آموزش آنلاین برای متحول کردن صنعت آموزش، می‌تواند یک شروع خوب و حرفه‌ای برای شما باشد که مهارت‌های ارتباطی و ارائه شما را نیز بهبود خواهد بخشید.

تدریس خصوصی منبع درآمدی است که به شما کمک می‌کند بدهی‌های دانشجویی و هزینه‌های زندگی را مدیریت کنید. معلمان آنلاین به طور متوسط ​​150 هزار تومان در ساعت درآمد دارند.

بیشتر بخوانید: از مدیریت اعتبار و شهرت آنلاین چقدر اطلاع دارید؟

3. دستیار مجازی

شغل آنلاین دستیار مجازی بودن شامل ارائه کمک‌های هدفمند به مشتریان است و به شما این آزادی را می‌دهد که طبق برنامۀ خود کار کنید. به عنوان یک دستیار مجازی، شما رئیس خود هستید و با ارائه خدمات تخصصی، همۀ مراحل را یاد می‌گیرید.

این شغل انعطاف پذیری زیادی دارد و به شما فضایی برای انتخاب خدماتی که می‌خواهید ارائه دهید می‌دهد. برخی از نمونه‌هایی از خدمات ارائه‌ شده از سوی دستیاران مجازی شامل تکمیل ورود داده‌ها، پاسخ به سؤالات مشتریان در سایت‌هایی مانند آمازون و لینکدین و ایجاد هماهنگی‌های سفر برای صاحبان مشاغل است. اگر جنبۀ خاصی از نقش را دوست دارید، می‌توانید در یک زمینۀ مشخص تخصص کسب کنید. مثلاً اگر از کار با صفحات گسترده (اکسل) لذت می‌برید، به مشتریان بگویید که به مشاغل مربوط به ورود و تجزیه و تحلیل داده‌ها علاقۀ زیادی دارید و در این زمینه ماهر هستید.

از آنجایی که اغلب کارهای جدید و جالبی را انجام می‌دهید، این شغل دائماً شما را فعال و آپدیت نگه خواهد داشت. یافتن مشتری با کمک پلتفرم‌های فریلنسینگ مثل پارس فریلنسر، که هزاران فرصت شغلی دورکاری در آنها وجود دارد، بسیار ساده و بدون دردسر است.

یادگیری کارآمد بودن به عنوان یک دستیار مجازی همچنین می‌تواند به طور قابل توجهی میزان بهره‌وری شخصی شما را افزایش داده و در عین حال به شما کمک کند تا نحوۀ انجام وظایف مختلف اداری را بیاموزید. به عنوان دستیار مجازی، بسته به مهارت و تجربه خود، انتظار کسب درآمد بین2 تا 6 میلیون در ماه را داشته باشید.

بیشتر بخوانید: راهنمای استخدام و انجام پروژه ها در پلتفرم پارس فریلنسر

4. نویسندۀ فریلنس محتوا

هدف بسیاری از کسب و کارهای کوچک افزایش مشتریان خود از طریق تولید محتوای باکیفیت است. وظیفۀ یک نویسندۀ فریلنس، نوشتن محتوای وب سایت، وبلاگ‌ها و خلاصه و معرفی محصولات است. نوشتن در مورد موضوعات مختلف همچنین به شما کمک می‌کند دانش و اطلاعات خود را در طیف گسترده‌ای از صنایع و موضوعات گسترش دهید.

اگر مهارت نویسندگی و ذهنی خلاق و ایده‌پرداز دارید، شغل نویسندگی فریلنس ممکن است برای شما مناسب باشد. نوشتن به طور کلی به شما امکان می‌دهد تا زمانی که ضرب‌الاجل‌ها را رعایت کرده‌اید، روی یک برنامه انعطاف‌پذیر کار کنید و درآمد خوبی هم داشته باشید. به‌عنوان یک نویسنده مستقل، اگر بین کلاس‌های دانشگاه وقت اضافی داشتید، می‌توانید ساعات بیشتری کار کنید. فرصت‌های نویسندگی فریلنس عملاً نامحدود است و می‌توانید بسته به سطح و میزان کاری که انجام می‌دهید، ماهانه بین 2 تا 6 میلیون تومان درآمد داشته باشید.

بیشتر بخوانید: معرفی 6 منبع ضروری برای هر نویسنده فریلنس

5. رونویسی

صنایع بزرگ مانند رسانه‌ها، فعالان حوزۀ تولید و فروش محصولات مراقبت بهداشتی و دانشگاه‌ها و… اغلب به رونویسی نیاز دارند. به عنوان مثال تبدیل یک فایل صوتی به نوشته یکی از کارهایی است که مشتریان زیادی دارد. رونویسی شامل پیاده کردن دقیق اطلاعات و داده با کیفیت بالا و نمایه ‌سازی‌های مرتبط است. دقت و سرعت عمل دو مهارتی هستند که در این شغل آنلاین به آنها نیاز زیادی خواهید داشت.

اگر تمایل به یادگیری و جستجو در موضوعات جدید را دارید، می‌توانید به صورت فریلنس کارهای مربوط به رونویسی را انجام دهید. توجه به جزئیات در این شغل می‌تواند به بهبود دستور زبان، تجزیه و تحلیل و مهارت‌های زبانی شما کمک کند که وقتی دانشجو یا فارغ التحصیل باشید، این مهارت‌ها بسیار ارزشمند خواهند بود. میانگین درآمد ماهانۀ این شغل نیز بین 1 تا 3 میلیون تومان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: رونویسی از محتواهای صوتی و تصویری چیست و چه انواعی دارد؟

6. طراح گرافیک

کسب‌ و کارهای بی‌شماری طراحان گرافیک را استخدام می‌کنند تا از طریق تولید تصاویر جذاب، مخاطبان هدف خود را جذب کنند. در نتیجه، طراحی گرافیک در طیف وسیعی از حوزه‌ها و موضوعات، از تبلیغات سنتی بیلبوردها گرفته تا طراحی مجلات و کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی، کاربرد پیدا کرده است.

به عنوان یک دانشجو می‌توانید طراحی گرافیک فریلنس را به عنوان یک کار جانبی فوق العاده سودآور انجام دهید؛ به خصوص اگر کار با نرم افزارهایی مثل Adobe Photoshop، Illustrator، After Effects، Sketch و Figma را بلد باشید. حتی اگر هنوز کار با این برنامه‌ها را یاد نگرفته‌اید، می‌توانید همین امروز شروع به یادگیری آنها کنید. مهارت یافتن و تسلط بر این نرم‌افزارها نسبتاً آسان است و اگر به طراحی علاقه داشته و کمی هم خلاقیت به خرج دهید، می‌تواند به کاری سرگرم کننده و درآمدزا برایتان تبدیل شود.

استخدام طراحان گرافیک ماهر برای بسیاری از شرکت‌هایی که می‌خواهند نسبت به رقبای خود برتری داشته باشند، به یک اولویت تبدیل شده است. اگر طراحی گرافیک را به عنوان یک شغل آنلاین دانشجویی برای خودتان انتخاب کنید، حدود 4 تا 8 میلیون تومان درآمد ماهانه خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: چگونه می‌توانیم یک طراح گرافیک حرفه‌ای شویم؟

7. طراح وب

به دلیل رشد فضای دیجیتال، تقریباً هر کسب‌ و کاری به دنبال ایجاد یک حضور آنلاین قوی است و در نتیجه نیاز دارد که یک وب‌ سایت محتوایی و فروشگاه آنلاین برای تجارت خود داشته باشد. به عنوان یک توسعه دهنده وب فریلنس، امکانات بی‌شماری برای یافتن مشتریان و وب سایت‌هایی که به خدمات شما نیاز دارند، خواهید داشت. علاوه بر این، شما در معرض روش‌های جدید و نوآورانه‌ای قرار خواهید گرفت که شرکت‌ها از طریق وب ‌سایت‌هایشان با کاربران تعامل دارند. اگر بخواهید روزی وب سایت خودتان را بسازید و کسب و کار آزاد خود را از طریق آن بازاریابی کنید، این دانش برایتان بسیار مفید خواهد بود. طراحی وب در عین این که مهارت‌های خلاقانه و فنی شما را افزایش می‌دهد، درآمد زیادی هم برایتان خواهد داشت.

نرخ طراحی وب سایت برای کسانی که به ابزارهای اساسی طراحی، زبان‌های برنامه نویسی، استراتژی بصری یا CMS (سیستم های مدیریت مشتری و محتوا) مانند وردپرس مسلط هستند، عالی است و به صورت میانگین 5 تا 10 میلیون در ماه خواهد بود.

بیشتر بخواهید: راهنمای گام به گام طراحی سایت برای کسب‌وکارها

8. ادیتور ویدئو و فیلم

ویرایش ویدئوهای مختلف یک شغل آنلاین فوق العاده برای کسب درآمد اضافی در کنار تحصیل و به صورت پاره وقت است. با افزایش روزافزون تعداد ساعت‌هایی که مردم صرف تماشای ویدئوهای مختلف، به خصوص در شبکه‌های اجتماعی، می‌کنند، وقتی مهارت ویرایش ویدئوها را داشته باشید، فرصت‌های شغلی زیادی به شما پیشنهاد خواهد شد.

اگر خلاق هستید و مهارت‌ها و دانش فنی ویرایش ویدئو را نیز دارید، خدمات خود را به بسیاری از مشتریانی که درآمد خوبی دارند، ارائه کنید تا بتوانید داستان برندشان را به اشتراک بگذارید. در این صورت درآمد ماهانۀ شما بین 5 تا 8 میلیون تومان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: 5 نکته‌ای که هر ادیتور ویدیو باید بداند.

9. ویراستاری

حضور ویراستاران تقریباً در همه جا  ضروری است تا کیفیت محتوای به اشتراک گذاشته شده و منتشر شده را بررسی کنند. از پست‌ها و بروشورهای وبلاگ گرفته تا فیلمنامه‌ها و حتی مقالات دانشجویی، ویراستارها موظفن هستند که از عدم وجود خطاهای دستوری یا ساختاری در سندهای مختلف اطمینان حاصل کنند.

اگر شما به صورت ذاتی فرد بادقتی هستید و در حین خواندن ک متن به سرعت متوجه اشتباهات دستوری و خطاهای نگارشی و… می‌شوید، ویراستاری فریلنس می‌تواند یک شغل آنلاین ایده‌آل برایتان باشد. شما به عنوان ویراستار می‌توانید به صورت میانگین بین 2 تا 5 میلیون درآمد در ماه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: 12 تکنیک مهم برای بهبود مهارت‌های نویسندگی و تولید محتوا

10. عکاسی و ادیت تصاویر

وبلاگ نویسان مواد غذایی، اینفلوئنسرها و مدل‌های مد در حال تبدیل شدن به چهره‌های برجسته در سراسر سایت‌‌ها و شبکه‌های اجتماعی هستند. در نتیجه شغل آنلاین عکاسی فریلنس، ویرایش عکس و تاچ‌آپ هرگز و در هیچ زمانی به اندازۀ امروز متقاضی نداشته است.

اگر فردی ریزبین و دقیق هستید که به جزئیات زیاد توجه می‌کنید و حس زیبایی شناسی خوبی دارید، ارائه خدمات عکاسی و تاچ آپ تصویر می‌تواند منبع درآمد ایده‌آلی برای شما باشد. همچنین مهارت در کار با نرم‌افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، به شما کمک می کند تا عکس های زیبا و خلاقانه‌ای برای مشاغل کوچک ایجاد کنید. شما با این کار می‌توانید به صورت متوسط ماهانه 3 تا 7 میلیون در ماه درآمد داشته باشید.

بیشتر بخوانید: معرفی محبوب ترین سایت های دانلود رایگان تصاویر استوک

سخن پایانی

در دنیای بسیار رقابتی امروز، دنبال کردن مشاغل در سایت‌های فریلنسینگ می‌تواند به شما کمک کند علاوه بر کسب درآمد خوب، تجربیات و مهارت‌های ارزشمندی کسب کنید و شبکۀ ارتباطی خوب و حرفه‌ای بسازید. ارائه خدمات فریلنسری به صورت آنلاین، دنیایی پر از فرصت‌ها را به وجود می‌آورد که با پتانسیل بی‌کران اینترنت تقویت شده است. اگر نمی‌دانید که فریلنسینگ دقیقاً چیست و چطور می‌توانید به صورت فریلنس پروژه بگیرید، سعی کنید با دانشجویان و افراد یا سازمان‌هایی که که خدمات فریلنسری ارائه می‌دهند ارتباط برقرار کنید و نحوۀ کار را از آنها بیاموزید. برای شروع می‌توانید سری به بخش آشنایی با شغل فریلنسینگ بزنید.

 

خروج از نسخه موبایل