دانلود تصویر ، صدا ، فوتیج ، ویدیو کلیپ از شاتراستاک ، فری پیک و 40 سایت دیگر

اشتراک نامحدود
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگکارآفرینی

چطور به یک کارآفرین جوان تبدیل شویم؟

هیچ فردی یک شبه تبدیل به یک کارآفرین جوان و موفق نشده است. ابتدا باید بدانید که دقیقا دوست دارید یک کارآفرین باشید یا یک کارفرما؟ معمولا شروع سال جدید می‌تواند بهانه خوبی برای تغییرات بزرگ باشد. به شرط آن که قبل از رسیدن به سال جدید برای این تغییر بزرگ آماده شده باشید.

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که احساس می‌کنید در زندان شغلی خود گیر افتاده‌اید و در کاری هستید که به آن علاقه‌ای ندارید، بهتر است به شغلی که خودتان صاحب آن هستید فکر کنید. تبدیل شدن به یک کارآفرین جوان می تواند برنامه شما در سال جدید باشد. اگر تا کنون تجربه خویش کارفرما بودن، فریلنسری یا حتی انجام پروژه‌های فردی را داشته‌اید با کمی تحقیق و برنامه ریزی دقیق می‌توانید شغل و حرفه خود را راه اندازی کنید. شاید در ابتدای کار برای شما بسیار سخت باشد و مشکلات فراوانی داشته باشید اما با گذر زمان به مرور می‌توانید نحوه برخورد با این مشکلات را بدانید.

اگر تصمیم گرفته‌اید که یک کارآفرین جوان شوید باید به چند نکته اساسی دقت کنید. در این مطلب از وبلاگ پارس فریلنسر به بررسی نکات لازم برای کارآفرینان جوان که لازم است به آن‌ها دقت کنند را خواهیم گفت.

۱. شجاعت داشته باشید.

۱. شجاعت داشته باشید

شاید تبدیل شدن به یک کارآفرین جوان و خویش کارفرما بودن رویای همیشگی شما بوده و چیزی است که تمام عمر به دنبال آن بودید اما اگر می خواهید یک کارآفرین جوان موفق شوید در ابتدای هر چیز باید شجاعت فوق العاده‌ای داشته باشید. ممکن است کسی جز شما به توانایی و موفقیتتان ایمان نداشته باشد و شما بزرگترین تشویق کننده خودتان باشید که جرات و توانایی انجام کارها را به خودتان می‌دهید.

به عنوان یک کارآفرین جوان باید شجاعت ریسک کردن داشته باشید. ممکن است با مشتری برخورد کنید که خواسته‌اش با سایر افراد متفاوت باشد. اگر ریسک قبول پروژه‌اش را نداشته باشید ممکن است یک فرصت بسیار عالی را از دست بدهید. در چنین شرایطی می‌توانید پروژه را قبول کرده و بعد در خلال کار با برنامه ریزی و تحقیق بدانید چطور از پس انجام این پروژه بر بیاید.

رویاهای شما واقعیت پیدا نخواهند کرد مگر آنکه شجاعت دنبال کردن ان‌ها را داشته باشید.

والت دیسنی

۲. پیگیر باشید.

بدون داشتن انگیزه و قدرت پیگیری کارهایتان مطمئن باشید که به نتیجه دلخواهتان نخواهید رسید. پیگیری، تداوم و پیوستگی در کار چیزی است که هر کار آفرین جوان به آن نیاز دارد.

پیگیری کارها نیاز به تلاش بسیار زیادی دارد. ممکن است شرکای شما یا مشتریانتان افراد بد خلقی باشند که به راحتی راضی به سرمایه گذاری یا خرید محصول و استفاده از خدمات شما نشوند، در چنین شرایطی پیگیری هوشمندانه و سختا کوشی شما است که می‌تواند شما را از این مخمصه نجات دهد. اگر دید روشنی داشته باشید و بدانید که واقعا به دنبال چه هستید باعث می‌شود که دقیقا روی یک موضوع تمرکز کنید و پیوسته به دنبال موفقیت در آن باشید. مهم نیست که یک هدف چقدر سخت یا درو از دسترس است، اگر فردی سخت کوش و پیگیر باشید می‌توانید به آن دست پیدا کنید.

اگر فرد پیگیر و سخت کوشی باشید، همه چیز برای شما در دسترس خواهد بود.

فیلیپ استنهوپ

۳. بی برنامگی را کنار بگذارید!

۳. بی برنامگی را کنار بگذارید!

بهتر است صادق باشیم، زمانی که تصمیم می‌گیرید یک کارآفرین جوان شوید باید حتما برنامه‌ای برای عملی کردن اهداف خود داشته باشید. بدون برنامه شما به جایی نخواهید رسید. ممکن است یک کارآفرین جوان ۲۱ ساله باشید که کسی به قدرت او ایمان ندارد و اکثر افراد تصور می‌کنند که شما نمی دانید دقیقا از زندگی چه می‌خواهید اما با وجود یک برنامه دقیق که روی آن تفکر و تحقیق شده باشد می‌توانید به بقیه نشان دهید که دقیقا چه چیزی می‌خواهید.

توجه داشته باشید که تبدیل شدن به یک کارآفرین جوان به معنای داشتن یک شغل تمام وقت است و شاید کمتر از زمانی که برای دیگران کار می‌کردید وقت اضافی داشته باشید. اگر فرد باهوشی باشید هرگز به داشتن یک برنامه اکتفا نمی‌کنید و همیشه دو یا چند برنامه مشخص برای انجام کارهایتان خواهید داشت، زیرا همیشه درصد ناچیزی از عدم موفقیت برنامه اول وجود دارد و پیش از وقوع بحران شما باید به فکر رفع آن باشید. بهتر است هنر برنامه ریزی و برقراری تعادل در انجام کارها روی برنامه را یاد بگیرید تا موفقیت کاری خود را تضمین کنید.

ممکن است شما برنامه‌های زیادی برای انجام دادن داشته باشید، اما تا زمانی که ضربه محکمی نخورید از اهمیت و لزوم برنامه ریزی باخبر نمی شوید.

تا زمانی که مشتی به صورت شما نخورد، برای عملی کردن برنامه‌هایتان حرکتی نخواهید کرد.

مایک تایسون

۴. مشخص کنید چه کاری می‌خواهید انجام دهید!

هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که یک راهنمای گام به گام برای انجام کارها و پروژه‌ها داشته باشید. بعد از اینکه برای اهداف خود برنامه ریزی کردید باید گام های لازم تا رسیدن به هدف را مشخص کنید. این راهنمای گام به گام را می‌توانید در اختیار تیم خود قرار دهید و سرعت انجام پروژه‌ها را بالا ببرید.

۵. حواس جمع باشید.

اصلا اشکالی ندارد که در ابتدای شروع به کار برای شما مسائلی نامفهوم و حل نشده وجود داشته باشد. اما بهتر است که کنترل ورودی و خروجی‌های خود را داشته باشید. در صورتی که همه مراحل و نکات قبل را به عنوان یک کارآفرین جوان رعایت کرده باشید  با برنامه ریزی و شروع اولویت بندی کارهایتان به مشکل کمتری برخورد خواهید کرد. گاهی لازم است بر اساس اولویت‌هایی که دارید برخی مراحل غیر ضروری را حذف کنید. بهتر است به انجام کار فکر کنید و از کمی سخت گیری هراسی نداشته باشید.

زمانی که یک پروژه جدید گرفته و می‌خواهید شروع به کار کنید، ابتدا گام‌های لازم را مشخص کرده و سپس موثرترین گام‌ها که انجامشان تاثیر بسیار زیادی در پیشرفت پروژه دارد را مشخص کنید. ابتدا گام‌هایی که بهترین نتیجه را به شما می‌دهند و بیشترین خروجی را دارند مشخص کرده و با آن‌ها جلو بروید.

۶. شکارچی باشید!

اگر به تازگی کار خود را به عنوان یک کارآفرین جوان شروع کرده‌اید حتما می‌دانید که در مراحلی ایده داشتن و خارج کردن کار خود از رکود و یکنواختی بسیار سخت است. ممکن است شما و تیمتان هر روز ایده‌های جدیدی داشته باشید و موقعیت برای بیان این ایده‌ها نیز فراهم باشد. اما بهتر است بدانید که ایده‌ها مانند یک شمشیر دو لبه هستند، همانطور که یک ایده می‌تواند بسیار موفقیت آمیز باشد و باعث بهبود کسب و کارتان شود، وقت گذاشتن بیش از حد روی ایده‌ای که ارزش چندانی ندارد باعث از دست رفتن کسب و کار و تلف کردن هزینه و وقت شما خواهد شد.

برای اینکه ایده‌های مفید و غیر مفید را از هم بشناسید بهتر است خیلی سریع از هر کدام از اعضای تیم خود بخواهید که ایده‌های خود را نوشته و یک روز در شرکت خود را به بررسی ایده‌های جدید اختصاص دهید. ایده ها را اولویت بندی کرده و آن‌هایی که به نظر فایده بیشتری دارند مشخص کنید. به این ترتیب اگر تیم شما همه در شرکت حضور دارند می‌توانید یک روز در هفته یا چند ساعت از یکی از روها را به بررسی ایده‌ها پرداخته و علاوه بر این که جو صمیمی برای کارمندان خود ایجاد کرده‌اید و ساعتی از محیط کار دور هستید باعث افزایش بهره‌وری تیم خود شده و به کمک هم ایده‌های جدید و گام‌ها و شرایط لازم برای عملی شدن این ایده‌ها را بررسی خواهید کرد که در نهایت منجر به پیشرفت شما خواهد شد.

۷. تیم خود را جدی بگیرید.

۷. تیم خود را جدی بگیرید.

بهتر است بدانید که بدون داشتن یک تیم خوب شما نمی‌توانید یک کارآفرین موفق شوید. تیمی که در همه مراحل پشت شما هستند و در واقع پشت صحنه موفقیت کارهایتان هستند از بالایی برخوردارند که باید آن را جدی بگیرید.

بهتر است وقتی که برای دیگران کار می کردید را به یاد بیاورید و مواردی که باعث کسالت و زدگی شما از محیط کاریتان شده را در محل کاری که این بار خود صاحب آن هستید از بین ببرید. با اعضای تیم خود دوست باشید و محیط صمیمی ایجاد کنید که افراد در آن از دل و جان کار کنند و از محیط کاری خود فراری نباشند.

نیاز است  از افرادی در تیم خود استفاده کنید که استعدادهای مورد نیاز شما را داشته باشند و نسبت به کارتان و موضوعی که می‌خواهید در آن کسب و کار داشته باشید مطلع باشند. بسیار اهمیت دارد که به تیم خود اعتماد داشته باشید و تقریبا بدون اعتماد کامل تیمتان نمی توانید کاری کنید. اگر شما شکست بخورید یعنی تیمتان شکست خورد است و اگر تیم موفق شود یعنی شما موفق شده‌اید. بهتر است بدانید هیچ کدام از اعمال شما متفاوت از تیمتان نیست و همه باید در یک جهت و برای برآورده شدن اهداف کار کنند.

حتی بزرگترین کارها هم توسط یک نفر انجام نشده و در پشت هر موفقیتی تیمی بوده است که شبانه روز کار کرده!

استو جابز

کارآفرین شوید!

بنابراین با همه مواردی که گفته شد اگر ایده خوبی در ذهن دارید با مشورت و برنامه ریزی می‌توانید تبدیل به یک کارآفرین جوان شوید. مهم نیست در چه سنی هستید شاید تعجب کنید اگر بدانید که در دنیا افرادی ۱۳ یا ۱۴ ساله امروزه کارآفرینان جوانی هستند که توانسته‌اند به موفقیت بالایی برسند.

کارآفرین شوید!

مهم نیست دیگران چقدر رویای شما را جدی نمی‌گیرند یا به قدرتتان ایمان ندارند. اگر هدفی دارید که می‌دانید ارزش تلاش کردن دارد برای عملی کردن آن آماده شوید. گاهی بزرگترین ایده‌ها را جوان ترین افراد دارند بنابراین  موفقیت ربطی به سن ندارد و از هرجا که هستید شروع کنید. برنامه ریزی کنید، تیم خوبی تشکلی دهید و برای هدف خود تلاش کنید ممکن است در ابتدای کار به موفقیت آنی نرسید اما بعد از گذشت مدتی مطمئنا با رعایت همه نکات به نقطه درخشش خود خواهید رسید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا