دنبال نیروی متخصص برای استخدام یا انجام پروژه‌هات هستی؟

رایگان آگهی ثبت کن!
Ad استخدام فریلنسر
فریلنسینگطراحی گرافیک

یک معمار فریلنس چه کارهایی می‌تواند انجام ‌دهد؟

امروزه تقریباً اغلب مشاغل می‌توانند حداقل بخشی از کارهای خود را به صورت فریلنس و دورکار انجام دهند. شاید برایتان عجیب باشد که حتی در رشته‌هایی مثل معماری هم چنین امکانی فراهم است. اما یک معمار فریلنس چگونه و از چه راه‌هایی می‌تواند از طریق فریلنسینگ درآمد زایی کند؟ در این مقاله قصد داریم شما را با چند و چون این مسئله آشنا کنیم. لطفاً تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

یک معمار فریلنس چگونه می‌تواند به درآمد و اشتغال برسد؟

معمارانی که به صورت فریلنس فعالیت می‌کنند، اساساً می‌توانند هر کاری را که معماران دیگر برای انجام آن آموزش دیده‌اند انجام دهد. تنها تفاوت این افراد با معماران دیگر این است که معمار فریلنس به صورت مستقل کار می‌کند و در استخدام هیچ شرکت یا سازمانی نیست. به این ترتیب معماران فریلنس  ممکن است بتوانند به راحتی مشاغلی مثل برنامه‌ریزی سایت‌ها، طراحی و اجرای نقشه‌ها و طرح‌های ساختمانی، طراحی معماری منظر، طراحی پلان و مشاوره را به آسانی و به صورت فریلنس انجام دهند. سایر مسئولیت‌های آنها شامل مواردی مثل ارزیابی سایت‌های بالقوه به عنوان بخشی از مطالعات امکان سنجی و جمع آوری یک تیم ساخت و ساز برای یک مشتری است.

بیشتر بخوانید: تکنیک‌های افزایش انرژی و تمرکز برای فریلنسرها

معمار فریلنسر

کارهایی که معماران فریلنسر می‌توانند انجام دهند:

یکی از وظایف معماران فریلنسر، کار با یک مشتری به منظور کمک به او در پروژه‌های ساختمانی است. اغلب اوقات، مشتریان طرح خاصی را در ذهن ندارند و این وظیفه را به معمار واگذار می‌کنند. در این صورت معمار یک مفهوم و طرح کلی پیشنهادی برای آن ساختمان ایجاد می‌کند و آن را به مشتری ارائه می‌دهد. مشتری نیز می‌تواند طرح پیشنهادی معمار را بپذیرد یا آن را رد کند و یا اینکه مایل باشد در آن طرح اصلاحاتی صورت بگیرد.

معمولاً معمار طرحی را ترسیم می‌کند که ویژگی‌های مختلف ساختمان را به تصویر می‌کشد. همچنین ممکن است از فناوری واقعیت‌های بصری استفاده کند تا دید واقعی‌تری از ساختمان پیشنهادی به کارفرما بدهد؛ از جمله نمایش مسیرهای مجازی که شامل کل ساختمان می‌شود. چنین روشی به دلیل این واقعیت که امکان تغییرات در آن آسان‌تر از استفاده از نمونه‌های اولیۀ فیزیکی است، معمولاً هم مطلوب معماران و هم مشتریان و کارفرمایان است.

فریلنسینگ در مهندسی

یکی دیگر از وظایف معمار فریلنس انجام یک ارزیابی جامع از سایت پیشنهادی از طرف کارفرما است. گاهی اوقات، معمار فریلنسر ممکن است حتی نوعی از ورودی را در انتخاب یک سایت مناسب برای پروژه ساخت و ساز ارائه دهد. بخشی از این ارزیابی شامل امکان‌سنجی پروژۀ پیشنهادی در سایت می‌شود؛ به این معنی که پس از ملاحظاتی مانند قوانین ساختمان، ایمنی و اثرات زیست‌ محیطی، امکان اجرای ایمن و مؤثر پروژه پیشنهادی در سایت وجود دارد. گاهی اوقات، معمار فریلنسر به عنوان یک نوع مشاور برای مشتریان از نظر قوانین مربوط به ساختمان و سایر سوالاتی که مشتری ممکن است در مورد یک پروژه ساختمانی داشته باشد، خدمت می‌کند.

بیشتر بخوانید: 10 روش سودآور برای راه‌اندازی و پیشرفت بیزینس‌های فریلنس

نکتۀ مهم:

ممکن است با یک معمار فریلنس قراردادی منعقد شود که نه تنها وظیفۀ طراحی ساختمان را به او محول کند، بلکه قرار باشد وظایف دیگری را در رابطه با پروژۀ ساخت و ساز نیز انجام دهد. این وظایف ممکن است شامل تأمین منابع یا گردآوری تیم ساخت و ساز از جمله سازندگان، مدیران ساخت و ساز، مهندسان و سایر متخصصان ساختمان باشد. ممکن است مسئولیت نظارت بر پروژه از مرحلۀ طراحی تا ساخت نهایی به عهده معمار باشد.

دورکاری

بیشتر بخوانید: آموزش شبکه‌سازی در فریلنسری به سبک حرفه‌ای‌ها

جمع بندی و نتیجه گیری

شاید برای خیلی از افراد قابل تصور نباشد که حتی در مشاغلی مثل معماری هم امکان فریلنسینگ و فعالیت معماران به عنوان فریلنسر و مستقل وجود دارد. در این مقاله به تعدادی از کارهایی که معماران می‌توانند بدون هیچگونه وابستگی به شرکت یا سازمانی به صورت فریلنس انجام دهند اشاره کردیم. شما هم اگر کمی خلاقانه‌تر فکر کنید، راه‌های بیشتر و بهتری برای فریلنسر شدن پیدا خواهید کرد و می‌توانید از مواهب و مزایای آن بهره مند شوید.

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا