نماد سایت مجله آموزشی پارس فریلنسر

به عنوان فریلنسر چه شغلی داشته باشم؟ قسمت اول

به عنوان فریلنسر چه شغلی داشته باشم؟ قسمت اول

فعالیت به عنوان فریلنسر ، چیزی است که در چند سال اخیر به سرعت محبوبیت پیدا کرده و روزانه تعداد بسیار زیادی از افراد  شغل‌های عادی و روزمره خود را رها کرده و فعالیت به عنوان فریلنسر را به عنوان منبعی برای کسب درآمد خود انتخاب می‌کنند. دیر یا زود افراد از سر کار رفتن مداوم و خسته کننده از ساعت ۸ تا ۴ بعد ازظهر با حقوقی ثابت، انجام کارهای یکنواخت، محیط اداری خشک و بی روح، رئیس‌های سختگیر و همکاران بد اخلاق خسته شده و تصمیم می‌گیرند که کار خود را رها کنند و به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنند.

فعالیت به عنوان فریلنسر ، مزایا و معایب خود را دارد اما شاید بتوان گفت مزایای آن بیشتر از معایبش هست، در این شغل رئیس و کارمند خودتان هستید، مرخصی، میزان حقوق، ساعت کاری و محیطی که در آن کار می‌کنید به خود شما بستگی دارد و همه چیز به انتخاب شما خواهد بود. اگر مهارت خاصی دارید و از شغل اداری خود خسته شده‌اید و قصد دارید فریلنسر شوید اما نمی‌دانید از کجا شروع کرده و اصلا در چه زمینه‌هایی می‌توانید به عنوان فریلنسر کار کنید، در این مطلب از وبلاگ پارس‌فریلنسر محبوبترین شاخه‌های فعالیت به عنوان فریلنسر را برای شما گردآوری کرده‌ایم. این مشاغل در سراسر دنیا به عنوان بهترین و پر درآمدترین مشاغل فریلنسری است.

۱. طراح UX یا طراح تجربه کاربری

وظیفه طراح وب سایت چیزی بیش از طراحی محیطی زیبا برای وب سایت شما می باشد که طراح می بایست هیجان و احساسات کاربران شما را در نظر بگیرد و سایت را به گونه ای طراحی نماید تا وب سایت شما ارتباط احساسی برقرار نماید. User Experience – UX شامل رفتار، حالت و احساست کاربر در مورد استفاده از یک محصول و یا سیستم خاص گفته می شود. این روزها اینترنت و استفاده از وب سایت و اپلیکیشن‌های مختلف بسیار محبوب شده است، از آنجایی که مشاغل فریلنسری به داشتن اینترنت و لب تاب و کامپیوتر وابسته است و شما فردی هستید که به طراحی رابط کاربرپسند و محصولاتی که به سادگی استفاده می‌شوند، تسلط دارید می‌توانید فعالیت به عنوان یک فریلنسر طراح UX را انتخاب کنید. محبوبیت یک سایت یا اپلیکیشن زمانی افزایش می‌یابد که دارای محیطی زیبا، جذاب و کاربری بسیار مناسب و ساده و کاربردی باشد، شغل طراح UX اهمیت خاصی برای صاحبان وب سایت‌های بزرگ از نظر سئو و افزایش بازدید، تعداد دفعات دانلود یا خرید محصولات دارد.

به صورت متوسط در آمد یک طراح UX که به صورت فریلنسری مشغول به کار است چیزی حدود ۸۸ هزار دلار در سال و به صورت ماهیانه حدود ۷/۵ هزار دلار است که بسته به فعالیت فریلنسر افزایش خواهد یافت.

۲. توسعه دهنده ASP

شرکت‌ها به دنبال افرادی هستند که به توسعه وب سایت مسلط بوده و در کنار آن بتواند با استفاده از سرورهای قدیمی که شرکت از قبل خریداری کرده، وب سایتشان را به روز رسانی کرده و در قالبی جدید و تازه دوباره راه اندازی کند. به این افراد توسعه دهنده ASP گفته می‌شود و اغلب با استفاده از سرورهای قدیمی یک شرکت که بر اساس HTML5 کار می‌کنند را دوباره طراحی و راه اندازی کرده و مسئولیت‌های دیگری از قبیل پاسخگویی به سوالاتی که در فروم‌های این وب سایت مطرح می‌شود، تامین امینت و دسترسی به پایگاه داده‌های شرکت یا دیتابیس است.

متوسط در آمد یک توسعه دهنده ASP در آمریکا به صورت سالیانه حدود ۹۰ هزار دلار و ماهیانه حدودا ۸ هزار دلار خواهد بود.

۳. توسعه دهنده Shopify

یکی از بهترین زمینه‌های فعالیت به عنوان فریلنسر ، کار به عنوان توسعه دهنده شاپیفای است. توسعه دهنده شاپیفای در واقع سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی متناسب با پلتفرم Shopify طراحی می‌کند که بستری برای تجارت الکترونیک محسوب می‌شود.

این توسعه دهندگان به طور متوسط سالانه درآمدی حدود ۷۷ هزار دلار دارند که هرچه فرد بیشتر کار کند این مبلغ نیز افزایش خواهد یافت.

۴. ویراستار

یکی از ساده‌ترین و پردرآمدترین شاخه‌های فعالیت به عنوان فریلنسر کار ویراستاری نوشته‌ها است. در صورتی که از قواعد و قوانین نگارش محتوای اینترنتی باخبر هستید یا با قواعد نگارش زبان آشنایی دارید و می‌خواهید در کنار شغل اصلی خود کار دیگری نیز داشته باشید، ویراستاری می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این افراد یک متن را از نظر قواعد و قوانین دستور زبانی، املایی و تایپوگرافی  بررسی می‌کنند و در نهایت متن ویرایش شده را برای شما ارسال خواهند کرد. این شغل برای شروع  فعالیت به عنوان فریلنسر بسیار مناسب است و می‌تواند منبع دوم درآمدی برای شما باشد.

متوسط درآمدی که ویرایشگر یا ویراستار به صورت سالیانه کسب می‌کند چیزی حدود ۴۸ هزار دلا است.

۵. تولید کننده محتوا و کارشناس سئو

امروزه یکی از محبوبترین شاخه‌های فعالیت به عنوان فریلنسر ، تولید محتوا است. شاید در ابتدا نوشتن یک متن ساده بسیار آسان به نظر بیاید، اما چنین نیست. یک تولید کننده محتوا باید به صورت مداوم دانش و اطلاعات خود را افزایش دهد، قواعد نگارش اینترنتی، اصول سئو برای افزایش بازدید سایت، بازاریابی محتوا و هدایت ترافیک به سمت وب سایت با استفاده از محتوایی که تولید می‌کند را بداند. تولید محتوا می تواند به صورت منحصر به فرد و نوشتن مطالبی از زبان و تجربه و نظرات خود یا ترجمه شده باشد. هرگز ترجمه تحت اللفظی و کلمه به کلمه برای تولید محتوا مورد قبول نیست. بنابراین بسیار اهمیت دارد که نویسنده دامنه لغات گسترده، مطالعه فراوان، قلم و ذهن خوبی و فعالی برای نوشتن داشته باشد و بتواند بین موضوعات مختلف ارتباط برقرار کند.

یک تولید کننده محتوای ماهر کمک می‌کند تا با نوشتن مطالب خوب، منحصر بفرد و جذاب یک وب سایت در موتور جستجوی گوگل دیده شده و تبدیل به یکی از سایت‌های اول گوگل شود.

به طور متوسط سالیانه درآمد یک تولید کننده محتوا چیزی حدود ۴۱ هزار دلار است.

۶. عکاسی

شاید تصور کنید که فعالیت به عنوان فریلنسر و شغل عکاسی اصلا به هم ارتباطی ندارند اما اینطور نیست و مطالعات نشان داده که از سال ۲۰۱۴ تا امروز تقاضا برای استخدام عکاس‌های فریلنسر نزدیک به ۳۸ درصد افزایش یافته است. این روزها اکثر تلفن‌های هوشمند دوربین عکاسی بسیار قوی و دقیقی دارند و شاید تصور کنید که با وجود چنین قابلیتی هرکسی می‌تواند تبدیل به عکاس فریلنسر شود اما بهتر است بدانید که فعالیت به عنوان فریلنسر عکاس، بیشتر در زمینه تجاری و و عکاسی کالای تجاری کاربرد دارد و منظور از عکاسی فقط گرفتن عکس‌های حرفه‌ای نیست. بلکه فرد باید به کلیه نرم افزارهای ادیت عکس، ساخت بنر، هوش گرافیکی و خلاقیت در طراحی صحنه ، خلاقیت در عکاسی و شناخت رنگ‌ها و بسیاری از موارد دیگر تسلط داشته تا بتواند در شغل خود موفق شود.

با فعالیت به عنوان فریلنسر عکاس می‌توانید به صورت متوسط ، سالیانه درآمدی حدود ۵۳ هزار دلار داشته باشید. بهتر است بدانید هرچه مهارت‌های بیشتری به توانایی‌های خود اضافه کنید می‌توانید درآمد خود را افزایش داده و کم کم شغل ثابت را رها کرده و تبدیل به فریلنسری تمام وقت با درآمد بسیار مناسبی شوید.

۷. انیمیشن سازی

انیمیشن‌ها محبوبیت بسیار زیادی دارند و در زمینه‌های گوناگون از تولید محتوا تا تبلیغات و موارد دیگر از آن‌ها استفاده می‌شود. بنابراین اگر در انیمیشن سازی مهارت داشته و از ذهنی خلاق برخوردار هستید می‌توانید به عنوان یک فرلینسر شروع به کار کرده و با قرار دادن نمونه کارهای خود در جاهایی که به چشم بیاید پروژه جدید گرفته و درآمد بسیار بالایی داشته باشید. انیمیشن‌ و موشن گرافی‌ها به زبانی بسیار ساده و آسان مفاهیم را منتقل کرده و تاثیر بسیار بالایی در بازاریابی و افزایش مخاطب دارند. گاهی انیمیشنی مناسب که با هدف بسیار هوشمندانه‌ای طراحی شده باشد باعث تبدیل شدن یک نام تجاری به برند می‌شود. همیشه تولید محتوای تصویری جذابیت و تاثیر بالاتری از سایر نمونه‌ها در ذهن مخاطب داشته است.

متوسط درآمد سالیانه برای یک انیمیشن ساز تقریبا ۴۱ هزار دلار است که بسته به فعالیت و کیفیت کار فریلنسر افزایش خواهد یافت.

۸. دستیار مجازی

صاحبان مشاغل و مدیران اغلب به یک دستیار مجازی برای مدیریت کارها، پاسخگویی به ایمیل، جدول بندی قرار ملاقات‌ها، رسیدگی و یادآوری کارهای روزانه و بسیاری از موارد دیگر نیاز دارند. بهتر است بدانید که کار یک منشی و دستیار مجازی متفاوت است و اگر قبلا شغلی به عنوان منشی داشته‌اید و از کار یکنواخت روزمره و سرکار رفتن دائمی، سر و کله زدن با افراد مختلف خسته شده‌اید و محیط کاریتان را  دوست ندارید می‌توانید تبدیل به یک دستیار مجازی شوید که همزمان برای چند نفر کار می‌کند.

دستیاران مجازی به صورت متوسط سالیانه درآمدی حدود ۴۰ هزار دلار دارند که بسته به نوع و تعدا فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند افزایش خواهد یافت.

۹. تحلیلگر فروش

یک فریلنسر که به عنوان تحلیلگر فروش فعالیت دارد در واقع فردی است که در مسئولیت شناسایی، بررسی  و تشخیص کیفیت میزان فروش برندهای جدی و شرکت‌ها از راه‌هایی مانند ایمیل و شبکه‌های اجتماعی به عهده دارد. این فرد باید میزان فروش و محبوبیت یک کالا یا خدمات را از دید مشتری بررسی کرده و نتایج فروش را تحلیل کند. چنین فردی به یک شرکت کمک می کند که نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و با تاکید بر نقاط قوت و تقویت نقاط ضعفی که دارد بتواند به موفقیت بیشتری برسد.

متوسط درآمد سالیانه یک تحلیلگر فروش چیزی حدود ۲۴ هزار دلار است.

۱۰. تحلیلگر داده

یکی از بهترین شغل‌های جهان که در لیست ۲۱ شغل جذاب قرن قرار دارد متعلق به متخصصان تحلیل داده و کارشناسان آنالیز دیتا است. این افراد با بررسی و آنالیز عملکرد یک وب سایت و تاثیری که در اینترنت دارد به راحتی می‌توانند نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده و روند کاری برای موفقیت بیشتر شرکت را مشخص می‌کنند. همانطور که می‌دانید این روزها تقریبا هیچ کاری بدون اینترنت ممکن نیست و به همین جهت مشاغل مرتبط با داده، اینترنت و سئو اهمیت بسیار زیادی دارند  و اغلب درخواست برای همکاری با کسانی که در این زمینه یا همه زمینه‌های تسلط دارند بسایر زیاد است.

متوسط درآمد سالیانه برای یک کارشناس تحلیل داده، چیزی حدود ۶۰ هزار دلار است.

۱۱. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

فعالیت به عنوان فریلنسر و بازاریاب شبکه‌های اجتماعی این روزها بسیار محبوب شده است. بهتر است بدانید که منظور از بازاریابی به معنای قدیمی کلمه نیست. بلکه این فرد باید درک کاملی از اهمیت تاثیر شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی آنلاین از طریق تولید محتوای مناسب، تولید بنر و طراح‌های خلاقانه و حتی ساخت انیمیشن برای معرفی یک کالا و استخدام اینفلوئنسرها برای تبلیغات داشته باشد. وظایف یک بازاریاب شبکه اجتماعی چیزی بیش از اغلب بازاریاب‌هایی است که در شرکت‌ها مشغول به کار هستند. بنابراین این فرد باید توانایی و مهارت بسیار بالایی در راه اندازی و هدایت کمپین‌های تبلیغاتی داشته باشد. معمولا چنین افرادی از طرف کارفرمای خود اجازه استخدام تولید کننده محتوا، مترجم یا انیمیشن ساز و کلیه افرادی که نیاز هست را دارند. علاوه بر این بازاریاب شبکه‌های اجتماعی مسئولیت مدیریت وب سایت و صفحاتی که یک شرکت یا برند در شبکه‌های اجتماعی دارد نیز به عهده خواهد داشت.

در صورتی که قصد همکاری با فریلنسری که بازاریاب شبکه‌های اجتماعی است را دارید، با خواندن این مطلب که راهنمای کاملی برای استخدام یک فریلنسر متخصص در دیجیتال مارکتینگ اطلاعات بیشتری کسب کنید.

متوسط درآمد سالیانه برای فریلنسری که  شغلش بازاریابی شبکه‌های اجتماعی است حدود ۴۷ هزار دلار است.

۱۲. ویرایشگر ویدیو یا ویدیو ادیتور

با توجه به اهمیت تولید محتوای منحصر بفرد و جذابیت بالای تولید محتوای ویدیویی، اغلب شرکت‌ها به دنبال همکاری با فریلنسرهایی هستند که در ایدت ویدیو مهارت داشته باشند. چنین فریلنسری باید بتواند صدا و تصویر یک ویدیو را هماهنگ کند، یک ویدیو را زیرنویس کرده، اشتباهات و مشکلات را رفع کند و مطمئن شود که موضوع ویدیو با خط داستانی و هدف شرکت از تولید محتوای ویدیویی یکی است. برای درک اهمیت تولید محتوای ویدیویی و لوزم بعالیت به عنوان فریلنسر ادیتور ویدیو، کافی است نگاهی به اینستاگرام خودتان بزنید و در کمال تعجب به نکته‌ای برخواهید خورد که به آن دقتی نداشته‌اید:

شما در شبکه‌های اجتماعی علاقه بیشتری به دیدن ویدیوها دارید تا عکس‌ها!

بنابراین اگر به تولید محتوا علاقه داشته، خلاقیت خوبی دارید و در ادیت، زیرنویس و پیدا کردن محتوای ویدیویی از مهارت خوبی برخوردارید می‌توانید فعالیت به عنوان فریلنسر در زمینه ادیت ویدیو را آغاز کنید.

متوسط درآمد سالیانه یک ویرایشگر ویدیو حدود ۶۲ هزار دلار است که بسته به کیفیت و خلاقیت ویدیو افزایش خواهد یافت.

پایان قسمت اول

محبوبیت و دامنه مشاغلی که می‌توان به عنوان فریلنسر در آن‌ها فعالیت داشت بسیار گسترده و متنوع است. در قسمت اول این مطلب به ۱۲ مورد از محبوبترین زمینه های شغلی‌ فریلسنری اشاره کردیم که به سرعت می‌توانید در آن رشد کرده و فراموش نکنید که فریلنسر بودن نوعی خویش کارفرمایی است و موفقیت شما در این شغل بسته به میزان تلاش و توانایی‌های شما دارد. بهتر است با برنامه ریزی پیش بروید و تصور نکنید که فریلنسر بودن یعنی بی نظمی و کار نکردن، بلکه مانند همیشه باید ساعات کاری، جدول برنامه ریزی داشته و اصول اخلاقی را رعایت کنید تا بتوانید به درآمد فوق العاده‌ای برسید.

در قسمت دوم از این مطلب به معرفی ۱۳ شغل دیگری که می‌توانید به عنوان فریلنسر در آن فعالیت داشته باشیدخواهیم پرداخت. در ضمن پولسازترین شغل این لیست را در قسمت بعد بخوانید.

خروج از نسخه موبایل