دنبال نیروی متخصص برای استخدام یا انجام پروژه‌هات هستی؟

رایگان آگهی ثبت کن!
Ad استخدام فریلنسر
طراحی سایتفریلنسینگ

ساخت وب سایت شخصی در عرض چند ساعت

به عنوان یک فریلنسر باید به شما تبریک بگوییم که توانسته‌اید با وجود همه مشکلات خود را از زندگی و راهی که همه افراد دوست دارند برای رسیدن به اهدافی که رنگی از آرزوهای آن‌ها ندارند، جدا کنید و دست به آزادکاری به عنوان یک نویسنده تولید محتوا، مترجم، طراح گرافیکی یا برنامه‌نویس و همچنین بسیاری از مشاغل دیگر که توانایی انجام به صورت دورکاری دارند، بزنید. فریلنسر بودن شاید شروع یک راه بلند باشد که شما باید هر کاری برای پیشرفت خود در این زمینه انجام دهید. بخش بزرگی از موفقیت یک آزادکار نشان دادن خود به دیگران و امکان برقراری ارتباط کارفرمایان با او است.

از جمله روش‌های برقراری ارتباط و نشان دادن خود به کارفرمایان وب سایت به مدیریت خود شما است. برای برخی از مشاغل دورکاری به مانند طراح گرافیک آزادکار وب سایت می‌تواند یک رزومه کاری باشد. در حالی که برای دیگر زمینه‌های فریلنسینگ می‌تواند فقط بیانگر چند نمونه کار به صورت صفحه وب به همراه اطلاعات لازم برای تماس باشد.

سایت پارس فریلنسر پیشرو در ارائه خدمات آزادکاری برای استخدام نیروی تخصصی دورکار و فریلنسر تصمیم دارد به شما راه ساختن یک وب سایت ساده را نشان دهد. قدم اول در ساخت وب سایت چیست؟

فراموش کردن روش‌های پیشین! درست است، هر چیزی که سابق بر این در مورد ساختن وب سایت از دیگران شنیده بودید را کنار بگذارید و فراموش کنید. سردرگمی و تصورات غلط در مورد ساختن وب سایت و مدیریت آن نادرست و پایان‌ناپذیر است. متأسفانه این روزها مردم با خواندن چند مقاله ساده در اینترنت می‌توانند در مورد هر زمینه‌ای اظهارنظر داشته باشند.

وب سایت

آنچه که باید در ساخت وب سایت به آن بی‌توجهی کنید

نیاز کنونی شما به وجود یک وب سایت بیش از فعالیت مؤثر در شبکه اجتماعی، سئو سایت، لیست جامع ایمیلی، لوگو خوب و کارت ویزیت است؛ اما چرا؟

شبکه اجتماعی

چرا اکنون به شبکه اجتماعی نیاز ندارید؟ البته همان‌طور که اگر دقت کرده باشید، از گزاره «هم‌اکنون» استفاده کردیم. چرا که به زودی برای شناساندن وب سایت خود به دیگران نیاز مبرمی به استفاده از آن خواهید داشت. آنچه که شما از شبکه اجتماعی به عنوان مثال لینکدین لازم دارید، یک لینک مشاهده وب سایت خود در هدر اصلی آن است. همچنین می‌توانید در قسمت وب سایت شبکه اجتماعی اینستاگرام، لینک صفحه خود را قرار دهید. بیو یا زندگینامه در هر شبکه اجتماعی می‌تواند جایگاه مناسبی برای بیان آدرس سایت و معرفی آن به دیگران است. به عنوان یک فریلنسر باید تعامل خوبی با شبکه اجتماعی داشته باشید چرا که در طول سال‌های اخیر فرصت‌های شغلی فراوانی در این شبکه‌ها به وجود می‌آید.

لیست جامع ایمیلی

لیست ایمیل برای شروع وب سایت آنچنان لازم نیست. حتی اگر شما آدرس جامعی از افرادی که دوست دارید آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهید را داشته باشید نمی‌توانید با یک وب سایت تازه سرپا شده، آن‌ها را متأثر کنید. نیاز دارید که کمی وب سایت خودتان را پیشرفته‌تر کنید و پس از اضافه کردن محتوا در وب سایت به عنوان یک فریلنسر طراح گرافیک، تولید کننده محتوا آزادکار یا هر عنوان شغلی دیگر، با ارسال ایمیل به کارفرمایان و دیگر افراد آن‌ها را به دیدن تجربه کاری خود و رزومه تصویری دعوت کنید.

بهبود سئو سایت

سئو سایت در ابتدای شروع کار آنچنان مهم نیست چرا که هیچ کارفرمایی در موتور جستجو عبارت «وب سایت یک فریلنسر تولید کننده محتوا» را برای استخدام نیروی کاری جستجو نکرده است. البته سئو پس از مدتی برای سایت شما لازم خواهد بود. البته تا زمانی که بخواهید سایت خود را به دیگران تنها معرفی کنید و امکان ارتباط برای آن‌ها فراهم کنید، لازم نیست زمان و هزینه اضافی برای بهبود سئو سایت خود خرج کنید.

لوگوی خوب و کارت ویزیت

آیا تا به حال کسی از شما به عنوان یک مترجم آزادکار، کارت ویزیت درخواست کرده است؟ البته می‌توانید به دوستان طراح گرافیک فریلنسر پروژه‌ای با عنوان لوگو سایت یا کارت ویزیت ارائه دهید، هر چند آن‌ها نیز برای شما این کار را آنچنان رایگان انجام نخواهند داد. لذا تا زمانی که به آن‌ها احتیاج ندارید لازم نیست هزینه زیادی برای داشتن آن‌ها صرف کنید. برای شروع کار، از لوگوهای مشابه آنچه دوست دارید با جستجو در گوگل استفاده کنید.

وب سایت

برنامه‌ریزی پیشبردی وب سایت

تا اینجای کار برای ساخت وب سایت هیچ کاری جز کنار گذاشتن گزینه‌های اضافی به صورت موقت کاری انجام نداده‌ایم. کار اصلی پیدا کردن یک پلتفرم مناسب برای ساخت وب سایت یا به اصطلاحاً CMS مناسب است. CMS های کارآمد و پیشرفته‌ای وجود دارند که به شما بی‌نیاز از آموختن کتاب‌های قطور برای کد زدن در وب سایت برای بارگذاری یک متن ساده ‌روی وب و همچنین بدون نیاز به نصب نرم‌افزارهای پرحجم روی سیستم‌عامل‌های منسوخ امکان ساخت وب سایت را فراهم می‌کنند.

از جمله مهم‌ترین CMS های تحت وب که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و وب سایت خود را به وسیله آن‌ها اداره کنید پلتفرم Wordpress، Weebly و Wix است. این سه CMS به مانند یک طراح سایت به شما کمک می‌کنند تا سایت خود را بدون وارد کردن کد سرپا کنید و مدیریت کنید. آنچه که شما به عنوان یک تولید کننده محتوای دورکار، مترجم آزادکار یا طراح گرافیک فریلنسر لازم دارید، وب‌سایتی ساده به همراه ویژگی‌های رابط کاربری شامل صفحه اصلی، خدمات، درباره من و تماس است. البته CMS هایی که گفته شد دارای افزونه‌های پولی هستند که به شما امکان اضافه کردن ویژگی‌هایی همانند پرداخت مالی از طریق سایت را می‌دهد. هرچند ما هیچ‌کدام را برای شروع کار وب سایت توصیه نمی‌کنیم.

خب حالا پلتفرم را هم انتخاب کردید، گام بعدی چیست؟ گام بعدی سؤالاتی است که شما باید از خود در مورد چرایی ساخت وب سایت باید داشته باشد. سؤالاتی که ما چند مورد از آن‌ها را مطرح می‌کنیم.

وب سایت

هدف از وجود این وب سایت چیست یا آینده آنچه می‌تواند باشد؟

وب سایتی که برای معرفی خودتان درست کرده اید می‌بایست بتواند کاربران دیگر را برای برقراری ارتباط با شما مجاب کند. پس تا می‌توانید روش‌های برقراری ارتباط دیگران با خودتان را به مانند ارسال ایمیل، مشاهده پروفایل در دیگر شبکه‌های اجتماعی و غیره را به آن اضافه کنید. این گزینه را هیچ وقت فراموش نکنید. آینده وب سایت باید رزومه‌ای آنلاین برای نشان دادن آنچه که انجام داده اید و نظرات مشتریان قبلی در مورد آن‌ها باشد.

مشتری و بازدیدکنندگان اصلی شما چه کسانی هستند؟

وب سایت خود را برای چه کسانی درست کرده آید؟ سؤالی که باید به آن جواب بدهید و بر اساس جواب خود وب سایت را بهینه‌سازی کنید تا دیگران بیشتر به سایت شما جلب شوند و از بودن و مشاهده کردن آن لذت ببرند. البته مخاطبان عادی را نباید فراموش کنید. مطالب عمومی نیز در وب سایت خود منتشر کنید تا بتوانید گروه جمعیت عادی را نیز در کنار مطالب تخصصی و کارفرما پسند داشته باشید. هرچه بیشتر سایت شما شناخته‌تر می‌شود باید تخصصی‌تر عمل کنید.

رصد وب سایت‌های مشابه و الگوبرداری

مسلماً وب سایت‌های بهتر و حرفه‌ای‌تری در حوضه کاری شما به عنوان یک فریلنسر وجود دارد. وب‌سایت‌هایی که دوست دارید را نگاه کنید و از آن‌ها الگوبرداری کنید. می‌توانید سایتی که دوست دارید را برای سایت خودتان شخصی‌سازی کنید و از المان‌هایی که طرفداران زیادی را جلب می‌کند استفاده کنید. مهم‌ترین قسمتی که می‌توانید از سایت دلخواه خودتان تقلید کنید، رابط کاربری است.

همچنین شما با جستجو ساده در اینترنت با عنوان best of the web می‌توانید تعداد زیادی از سایت‌هایی که تاکنون توانسته‌اند جوایز متعدد در مورد طراحی وب سایت به مانند awwwards کسب کرده‌اند را مشاهده و الگوبرداری کنید. برخی دیگر از وب‌سایت‌ها مربوط به بزرگان دنیای کار و تجارت وجود دارد که شاید ساده باشند اما روندی مشخص دارند که می‌تواند راهگشای شما در برنامه‌ریزی و تنظیم تقویم سایت باشد.

هنگامی‌که سایت‌های مختلف را مشاهده می‌کنید، نقاط قوت و ضعف آن‌ها را در جایی یادداشت کنید و به تدریج بر روی وب سایت خود پیاده کنید. حداقل این کار به شما اطمینان می‌دهد که دیگرانی وجود دارند که از وب سایت شما نیز خوششان بیاید. البته شاید بار اول کپی کردن کمی سخت باشد اما بدانید که جای پای دیگران قدم گذاشتن یکی از راه‌های موفقیت است.

وب سایت

آیا رابط کاربری مناسب دارید؟

دوست دارید که مخاطب یک‌بار با دیدن سایت از آن بگریزد یا می‌خواهید که به صورت مداوم به آن سر بزند؟ مسلماً جواب شما مشاهده مداوم سایت است اما رسیدن به این هدف فقط و فقط با استفاده از بهبود رابط کاربری امکان‌پذیر است. از جمله نکاتی که می‌توانید از سایت‌های موفق کپی‌برداری کنید، رابط کاربری خوب آن‌ها است. اگر علاقه‌ای به کپی‌برداری ندارید، سایت را خودتان سازمان‌دهی کنید و مدام از خود سؤال کنید، چه چیزی کجای سایت باشد، راحت‌تر است. رابط کاربری و تجربه کاربری دوگزینه‌ای هستند که می‌توانید برای بهبود آن از یک طراح وب سایت آزادکار نیز کمک بگیرید.

ساخت وب سایت بر روی پلتفرم انتخابی

حالا وقت آن رسیده است که قالب انتخاب شده خود را به همراه برنامه‌ریزی کلی که برای سایت دارید، روی پلتفرم پیاده کنید. در این مورد باید چند نکته ساده را رعایت کنید.

  • از ابزارهای قوی برای مدیریت گروه یا ارتباط با کارفرما به مانند G Suite یا Office 360 استفاده کنید.
  • دامنه خود را به طور مستقیم از Google Domains یا nic.ir خریداری کنید تا مشکلی در آینده نداشته باشید.
  • صفحه مخصوص برقراری ارتباط درست کنید. از قرار دادن تلفن خود روی سایت خودداری کنید چرا که به دنبال آن باید تلفن‌های نامشخص و تبلیغاتی فراوان را جواب بدهید. می‌توانید از افزونه‌های مخصوص ارسال پیام به خودتان روی سایت استفاده کنید.
  • برای قسمت برقراری ارتباط با خودتان قسمت‌هایی به مانند «ایمیل کاربر»، «تلفن-اختیاری»، «چطور می‌توانم کمکتان کنم» و «آنچه درباره من می‌دانید» قرار دهید.
  • برای مخاطبان خود وقت مناسب جهت ارتباط در نظر بگیرید. برخی از کاربران زمان پیشنهادی به شما داخل فایل ارتباط با شما ذکر می‌کنند که می‌بایست از آن پیروی کنید. برای مدیریت بهتر نیاز به یک تقویم آنلاین یا سنتی دارید تا زمان دیدارها را در آن یادداشت کنید.
  • در نهایت، شما نیاز دارید مشتریان بالقوه و جایگاه هر کدام را در برنامه روزانه و آینده خودتان مشخص کنید. به عنوان تجربه شخصی برنامه Streak که تحت جیمیل اجرا می‌شود را توصیه می‌کنم. این برنامه دارای صفحه گسترده‌ای برای برنامه‌ریزی ارتباط با مشتریان است که کمک شایانی می‌تواند در زمینه مدیریت آن‌ها داشته باشد.

وب سایت

سخن پایانی

توصیه‌های پارس فریلنسر به شما که دوست دارید سایت شخصی خود را برای نشان دادن رزومه یا فروش محصولتان راه اندازی کنید، موارد فوق بودند. با پیشرفت کار و همچنین سایت، شما می‌توانید از سئوی سایت، کارت ویزیت و همچنین لوگوی مناسب نیز در سایت استفاده کنید. خوشبختانه دوستان زیادی به عنوان فریلنسر در این زمینه ها در پلتفرم پارس فریلنسر مشغول فعالیت هستند که از آن‌ها می‌توان کمک گرفت.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا